Modell

                                                                                                
Jaha, nu har det gått nästan ett år som fodervärd till världens bästa Modell. Nu slutar jag med det, men i höst blir jag ägare till Modell istället!! =D
Om jag har tackat nej att bli ägare till honom skulle han ha fått åkt till slakt o blivit avlivad. Men jag blir inte 100% ägare för att jag köper inte honom utan får honom av ridskolan. Så nu ska Modell njuta av att vara riktig pensionär så länge han lever.
Hoppas allting går jättebra att ha honom som egen häst!! Men Elin ska såklart få rida o sköta han också. Men när jag orkar så jag ska vara så egoist när det gäller honom! När vi hade Jelona var Elin ganska elak o bestämde allt. Jag fick inte ens rida på min första egen häst i 2 månader tills pappa märkte att jag red aldrig på henne för att Elin ville ha henne för sig själv. Pappa blev förbannad på henne, skällde ut henne. Efteråt fick man bara rida henne väldigt sällan så till slut pappa tyckte synd om mig o skämde ut mig med annat saker o det var jätteroligt. Elin blev svartsjuk men pappa sade att hon fick skylla på sig, hon har ju Jelona.
Så jag ska typ hämnas tillbaka! Baaaara miiiiin! Elin har ju ändå 2 hästar som jag kallar hennes egna hästar för att jag gillar inte de så mycket men hon älskar dom jättemycket för att dom är Jelonas döttrar.

Hoppas det blir mer roligare att slippa ha Modell på ridskolan!!

Ebba

När man har kommit hem från Stockholm myste man mycket med lilla Ebba. Man har saknat henne massa när jag var borta i storstaden.
Hela veckan i Stockholm var trevligt men vädret var riktigt pissväder! Det regnade typ hela tiden så allting känns grått o trist.
Gillar att vara i Stcokholm för att man slipper vara hemma och känner att allting är samma saker hela tiden.. Storstaden, har börjat gillat den "hemska" staden som man avskydde som pesten förut.
Men att leva i storstaden är inte precis mitt stil så landet o "byhålan" Örebro gäller för mig! Varje gång när jag kommer hem från Stockholm så känner jag bara åååååååhhhhh!!! nu är man hemma igen o får klappa o gosa djuren eviga dagar igen. Är ju van att kunna klappa någon djur som finns nära mig o när jag vill. Har levt med djur hela mitt liv så när jag är borta någonstans utan det finns en enda levande djur så känns det konstigt. Att kunna gå ut ur dörren o se skogen överallt, det är verkligen underbar syn! Men jag uppskattar det inte precis men det är ett måste för mig att se så allting känns normalt.

Måndag-onsdag har man varit ensam hemma med Ebba. Myste för fullt!! Ååå, Ebba är mycket mysigare o gosigare när ingen är hemma. När alla är hemma så är hon sådär m gosandet men lekandet är det fullt ös med mig. Men nu var Ebba jättegosig. Kul!
       Det blev mys o gos med Modell också!



Livet

Livet leker!
2 veckor har jag haft det jätteroligt och underbart med några folk som jag älskar att vara med.

Tagit årets första dopp, Hunnebostrand, ridit och hoppat massa med Sheridan + Bruno, tagit årets första havsbad, badat i Ånnaboda med några o det blev några grillkvällar också.

Att vara i o leva i Hunneborstrand är bara så underbart, man slipper allt som finns härhemma. Där gäller man bara att jobba o njuta av allt. Åkte ner dit med Levis o njöt av att vara där med Stine o Anette+Jan o deras barn. Stine o jag hann hoppa ganska mycket, blev förvånad över mig själv. Att jag tvingade mig att hoppa "höga" hinder igen efter nästan 1 års uppehåll efter huvudskakningen i somras efter en fall med Niklas över en hamsk stooor oxehinder.
Skuttade runt o hoppade med Sheridan + Bruno. Gaaaaaaaah!!! Underbart!

Igår grillade vi några hos Kristin i Vintrosa. Kom dit men drog en vända till gruvan (en badställe) o spanade om vi vågade bada. Näha, det var sjukt kallt så vi sket i att bada men stannade där satt o pratade om allt. Sen vid två tiden drog vi till Kristins hem o startade grillen. Det blev massa regn/sol/hagel men vi hade det jättemysigt! Satt ute fram till tio på kvällen sen flyttade vi in till pubrummet efter Andreas önskan att få komma in till värmen.
Senare långt in på kvällen/natten började Andreas o jag ha snapstävlingar. Gissa vem vann?! Andreas har redan druckit en del innan o jag hade bara druckit lite. Vid två-tre tiden bestämde vi, Hugo, Andreas o jag skulle dra hemåt.
Stackars Hugo som fick utstå med elak fullis Andreas med hans slag för att han tvingade Hugo att köra "slarvigt" så när Hugo gjorde det så slog Andreas honom på kinden o sade - Fyfyfy!
Satt bak o skrattade som fan så jag fick jätteont i magen. Vilken rolig syn att se honom slå Hugo hela tiden, haha!

Jaha, nu är sommarlovet hääääääär!!! Vafan, vad härligt! Nu ska det njutas!

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se