jaha




Måndag idag men det är ändå helg för mig. :) Imorgon blir det Ovolin!

Helgen har varit toppen!
Bröllopet var bara så vacker och man blev tårögd! Festen var grym! Nettie, hon är bara så underbar och sjukt vacker på sitt stora dag!
Stackars Jonas fick ta hand om mig slutet av kvällen, det blev för mycket vin för mig. Hahah, men toppenkväll var det! Igår blev det fika innan man drog hemåt med Netties syster. Hennes man + 2 små pojkar åkte med oss. En av pojkarna var bara så DÖDLIGT söt när han började påpeka att Jonas är sämst på att köra bil pga hans mamma var först sen vi sist så Jonas gjorde vad killen vill.. Hahah, det var bara så roligt!

Yees!! Träffade min kära Martina igår!!! Fan vad härligt att få krama och prata med henne igen sedan studenten! MiniMalin o Joel kom också och vi alla 6 socialade hårt tills alla tvingas åka hem. Fyfan vad härligt att få traffa båda samtidigt! :D



Elton





Sheridan & Joo

Nu är andra i familjen på väg till Stockholm för att hämta familjens nya häst från Gotland! Egentligen bara lånhäst som vi lånar tills juni då lämnar vi tillbaka Elton. En söt fjordning, har träffat henne när jag var i Gotland nyss. Skulle vilja hellre ha Eve´s ridlägerhäst men kan ej pga vi ska ha hästen uppstallad hos en familj med 4 barn. Eve´s ridlägerhäst (allihop är fjordningar på ridlägret) Frost hatar småbarn så hon kan sparkas o bitas. Det går inte pga några av kvinnans barn brukar hjälpa till i stallet. Vår stall härhemma på gården är full med Spark&Flower, då blev det en annan barnvänlig och lite mindre fjordning.
Eve kommer nog köra igång med typ endast hoppning då övertar jag dressyren! =D

Dumsöt






Hahah, Ebba är verkl dum!
I lördags tillbringde vi alla tre i garaget. En stund upptäckte jag att Ebba var inte inne i garaget så jag kollade ut och såg en liten kvinna med en stor hund (syns som GD) som stod på bakbenen och annan stod o morrade åt Ebba som låg nästan platt. Hon gör så när hon vill pi hälsa på nån hund som inte gillar henne.
Mannen som höll i morrande hunden såg skitarg men när jag stod o ropade på Ebba, hon kröp bara ännu närmare till arga hunden! Så jag fick gå fram till henne o tog henne från de besterna som Ebba inbillar att de är snälla bara om dom får hälsa på henne. Då jag bad ett stooort ursäkt till mannen o kvinnan då sken mannen upp och sade att det var inte farligt o kvinnan var bara så härlig!
Ebba är veeeeeerkligen dum!
För att tidigare på dagen skulle Jonas hämta garagetnyckel och killen som hade den jobbade hos en familj. Familjen har en skitsöt pitbulltik som ville så gärna hälsa på Ebba och hon blev så rädd för tiken.. Herregud, hon hälsar hellre på arga hundar eller vad?! De arga hundarna var dessutom MYCKET större än pitbulltiken som ville hälsa vänligt..

helgen




Lördag blir de nog umgänge med några vänner.. Hoppas det blir av! :P
Helgen blir iaf lugn men hoppas det ska dyka upp nåt spännande då hakar man med!


Ska nog dra ut lite övningspromenad med Ebba i skogen under helgen så hon o jag kan ha vår egentid! :D

Skog/Åkerpromenad




Slänger upp några bilder på Ebba under vår promenad!






Ebba var duktig idag under promenaden! Selen gjorde verkligen stor skillnad! Nu ska jag aldrig använda vanliga halsband mer till henne!
Åkern var hennes belöning, där fick hon springa fritt efter i skogen. Ville inte precis släppa henne i skogen pga hon lystrar till nåt som fanns i skogen. Det är gott om rävar och älgar härhemma så jag tänker inte låta henne sticka iväg och ville inte behöva bli arg på henne, vill göra hennes promenad riktig rolig för henne! :D
Var borta i en timma, blev superblöt i skorna efter har tultat omkring i skogen utan stig för att testa Ebba. hon tycker de var skoj men irri alla ormbunkrar o grener som står ivägen. :D

Ebba





Näha, ska nog ta mig i o ta en litet promenad med Ebba!
Hon har en ny sele, äntligen att storasystern har lyssnat till slut på mig o köpte selen och den funkar skitbra att promena med pga då hon klarar inte dra i kopplet. Ja, tyvärr alla i familjen låter henne dra men släpper henne hellre lös hela tiden så när kopplet är på henne då drar hon väldigt då det leder till att hennes friska bakknä slits enormt mycket.
Varje gång jag går med henne i koppel och det funkar lite bra men hon är liksom sååå efterbliven när det gäller fot men vet typ nästan vilka gräns som hon får dra liiiite.
Alla familjen låter henne göra precis vad hon vill tex, springa vart hon vill och tränar lite henne gör dom inte. Men Eve har lärt henne highfive och jag satsar att lära att hon ska fan ligga kvar när jag säger till. :) Hon tycker inte om att ligga kvar man man går iväg så hon kryper ifatt bakom.
Ebba är bara för dumsöt ibland. :)
Hon är hiiimla tokig att slicka folk i ansiktet men mest av allt älskar hon att slicka Jonas, tror pga han har lite skägg så hon besatt färdigt. Men nu har han börjat säga ifrån så Ebba börjar gny o piper olyckligt när hon får inte göra det. =D

Nu ska man klä på sig o dra ut!! :D

Ska till Ovolin idag o skriva på!!! :D Jävla roooooligt!

Flower




Snart ska man åka ock köpa lite blommor till pappas grav.
Det blir mitt typ fjärde besök hos hans grav, men han finns alltid i min tankar.

Tilt!



För två jäkla dagar sedan storstädade jag typ hela huset. Så kom mamma idag o sade att jag ligger bara o latar mig varje dagar sedan jag blev arbetslös.. WHAT??!! Blir bara såå otroligt trött att jag gör massa saker, hämta två stor lass gratisved och klippte gräs o massa ja vad GUD vet men det är ändå inte bra enligt mamma.
Hon vägrar också övningsköra med mig när hon vill jag ska ha körkort?! Fan lika bra skita i henne o tjuvkör med Jonas med vissa övningar resten bokar jag körskolan men det är ju ändå lugnt för att mamma betalar de. sen fixar jag fan uppkörningen o teori! Hoppas att jag fixar allt snart!

Grymt irriterade!

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se