Halvfärdig

Detta har jag målat upp på väggen i min stuga.. Halvfärdig, färger måste fyllas på där o där innan den blir klart. :)


Räddad!

Nu är stora kvällen räddad!

Drog direkt till Marieberg när hovslagaren var klar med knäppisar Spark & Flower. Fyfan, det var ganska sjukt inne i Marieberg.. Tycker nästan att det borde va förbjudet att ha barnvagnar och småbarn när det är så mycket folk i Marieberg, haha..

Dödskallen är snaaaaart klar! Gillar den verkligen mycket, bilden kommer uppe imorgon eller om mer än en vecka! Kan nästan sitta o glo på den hela tiden.. Ovant också, hehe.

Jovisst


Javisst det är så bäst att galoppera på en snötäckt äng!

Men allting bakom detta härliga på vinter finns måååånga nackdelar med att äga/tahand om häst! Men att ta hand om annans häst är visserligen mycket lätt kan jag lova!

Vattenledningar som fryser till is, svårt att rida om man har inte tillång till en ridhus och att kämpa med hästens hov som har fått världens största "snöklack"! Mesta av allt, man klär sig varmt men man fryser litegrann men händerna är alltid värst av allt..
Men det är bara såå härligt att en enda häst kan tvinga en ut och se hur dagen är och bara umgås med hästen.. Allt har sin fördelar och nackdelar. :D
Saknar verkligen att satsa med hästar  och (satsar typ med att tävla o sånt.. aldrig i livet) med att pyssla o ta ridturer.. Ska nog sätta igång seriöst i vår! :) Med Jonna alltså eller annan söt pålle.

Att äga häst + ha all egen ansvar om mat/hö.. Är verkligen jobbigt! Förra året var det superpanik pga höet tog slut snabbare än vad vi har trott och typ ALLA bönder som ha hö vill inte sälja för dom behöver de själva.. Ensliga var brist överallt men klarade oss i sista minuten! I år har vi satsat att köpa o boka massa höbalar/ensliga så vi behöver ej panika iår med för att det blir lika illa eller värre..

"Snöklackar" är verkligen farligt, leder kan ta skada och mest av allt om man kommer in i stallet så man måste få upp en fallen häst.. Min Spark brukar ha pytteliten klack men hon blir som en Bambi på hal is inne i stallet, men hon har liksom blivit van så jag kan va lugn för att hon paniker inte utan är helt lugn o försöker komma upp och man måste hjälpa henne att dra upp mot boxen.. Ströar ju stallgången men det funkar inte alltid..

Garaget

Panikletade efter en släp igår vid sextiden på kvällen, dumma Jonas! Hahaha
Tur en man som jag kände var supersnäll och fick låna hästtransport fastän den hade bara sommardäck. Min stora hästsläp är på verkstad oh fixar nåt småfel, hoppas vi ska behålla släpet ett bra tag pga syster vill gärna ofta byta olika..

Drog till Jonas garaget för att hämta grejor som han har där, han hoppar ur garagetgänget efter flera år.. Trist.. Jonas gjorde sina klassiker med att va himla glömsk och massa annat, haha. Drog vidare till ekeby för att lassa på hans gamla kassa grymt fula cross så han kan fixa lite till härhemma sen sälja den.


Nyår!

Nu har man bestämt sig om nyår! Men får se om det blir verkligen av beror på hur många ska va med.. Längtar! Roligast av allt att man får träffa igen min "bästa vän" i klassen på 3e året som man har kliat med innan hon flyttade tillbaka Norrland. 

Jooneso


JooBoo & Jooneso på Julafton

Hoppas pi att man får ett svar och en asbra erbjudande snart, verkligen snart! =)



Om ni är sugna på riktiga bra produkter, högkvalite som håller samma klass som dior, armani, dolce&gabbana och massa mer produkter.. SÄG TILL MIG, så fixar jag fram produkterna utan problem! Om ni vill köpa parfym, har prov som man kan kolla/lukta på innan man beställar. Rekommdrar varmt att köpa parfymer från en företag som jag jobbar åt, dom har verkligen hög parfymolja och är billig än vad det skulle kosta att sälja i en butik pga dom blandar alltid ut med andra ämnen och vatten så den ska vara billigare fastän det är "dyrt" ändå när den kostar tex 200 kr! För att parfymoljan är en dyr produkt så butiken måste tunna ut så folk ska va villiga att köpa.. Doften sitter kvar verkligen länge! Använder själv en del andra produkter, är verkligen nöjd med sakerna!


jaha

Nu är det liksom en vanlig vecka... Men inte riktigt för mig, hehe. Jonas är på jobbet o sliter, han ska också joba extra för att kunna tjäna in några timmar till sin semester. Stackars han får slita från idag tills torsdag! Sen åker vi upp till Norrland!
Undrar vad det ska hända under självaste nyårkvällen i h-sand? Hmmhmm?! Under veckan ska det nog hända en del kul grejor! :D

suuck

Att hicka är inte kul.. Hahah

Men vafan nu måste jag springa tillbaka till stugan innan en viss märker att man har varit borta ett bra stund bara för att göra vissa saker i huset och suuuurfa lite, hehe!



Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se