hemma

Nu är man hemma på landet igen!! Har varit borta hemifrån sedan tisdags. :)
J kom o överraskade mig.. Blev rädd o förvånad som tusan! Följade med J hem sen nästa dan blev man tillfrågad att passa Oboy så man blev fast i stan.
En del planer under lovet fick glömmas undan.. En häst, faaaaan. Skitsamma ska istället åka o kolla på hästen under veckan så kanske man kan köra igång med ridningen igen!

Var på en hundutställning idag o hejade på Zacco + Mira. Lååång dag!

Kom hem till huset o sätta ner i mitt "nya" rum o njööööt av att vara hemma igen!

Stine

Åh, saaaaknar henne så sjukt mycket redan nu. :( Hon drar snart hem till Norge, men vill bara ha henne här hos mig istället!

Stine, är så otroligt glad att vi fick våra fina vänskap!

Åhnej

Idag gäller det..... att lämna tillbaka Oboy. :(
Har haft det underbart tillsammans med Oboy från onsdags tills idag. Tur att man var på rätt plats o rätt tid så man kunde ta an den lilla underbara jäkeln.

Imorse lekte jag ganska hårt med Oboy. Åfan, vad så sjukt kul vi hade! Men restultat blev massa "rivmärken" frän tänderna + några bitmärken o blåmärke på köpet. :)

Idag fick jag träffa  in världens bäääääääästa Stine!!! Blev verkligen aslycklig när hon smsade o sade att hon var på väg till Örebro för att lämna hennes flickväns barn till deras pappa. Fick en timma med att skvallra om vårat liv o allt! Det ska bli riktigt skönt att vi ska ses om några veckor!

Mysmys

2-1 till J. Fan, han slår mig nog typ hela tiden. =D

Oboy älskar hårt lek, fåglar, konstiga invandrare, pussa mig, ligga på mig o snöboll. :)
Tog en lagom promenad på halvtimma på eftermiddag o utforskade lite området. Nu på kvällen ska jag försöka gå mer än halvtimma med Oboy så vi två ensamma kan sitta o mysa framför nån film. Bara jag o bästa Oboy! Vill behålla honom!!!

fanfan

Relaxdags m tjejerna blir inte av... Grymt irriterade!

Det får bli massa mys med Oboy + film för mig!

Blodig

Soffan, sängen och väggarna är blodiga av Oboy´s upptåg med att gömma sin tuggben. Suck, J är nog inte så himla glad när allt är blodigt.. Hahah =D J´s vita soffa har massa ränder med röda/bruna fläckar av blod. Han har nött på sin nos så den är sårig.. Får alltid kämpa med Helosan på hans nos!

Igår hela kvällen med Rebecca, Mårten, J och jag hade det mysigt med att prata bort i flera timmar. :)

Snart ska man sticka till G-vik för att relaxa med tjejerna!! Mysmys ska det bli! Stackars Oboy ska va ensam hemma halva eftermiddag men ska ta en lång promenad med han sen efter 2½ timmar kommer J hem o rastar han sen kommer jag hem typ 3 timmar efter, perfekt!

vi tre

Rebecca kommer snart hit, yeah! Ska ut o ta promenad med Oboy sen blir det en mycket sen lunch hemma hos mig i BB. Myspys!



oboy

Har världens sötaste Oboy hos mig. Är så j*vla kär i denna söta hunden! Vill bara få ta hem med Oboy o det jag egentlingen för att den är en jourhund som en kompis som har hand om. Men mamma är livrädd för sån ras o Oboy har liiiite fel men är skitunderbar hund om man är ganska bestämd o hård. Grymt irriterade att en ras kan spela stor roll att ta med hem när den är i en perfekt storlek.

Tog an honom när en annan kompis ville inte passa Oboy längare av någon skäl så man kunde ta hand om sötnosen akut. Så man stannar kvar i stan tills imorgon för att kunna passa Oboy. Underbart med en hund som man måste kämpa med!! Min drömpersonlighet till hund!


Fan, varför allt ska krångla just nu?? När jag har (eller trott) på helt annat saker men nä. Vafan, nu ska jag fan tänka 100% på mig själv!

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se