Flytt


Flytten blir snart klar! :P
Vet att efter 4 månader som man har lärt känna Jonas och låta honom flytta in hos min familj är snabbt. Men vi har typ bott tillsammans i 4 månader redan, kort period var det inget mellan oss men ungefärliga 4 månader i alla fall har det gått med Jonas.
Hyra, mat o bensin är inte så billig för honom men att bo med familjen kommer att halvera hans räkningar, skönt för honom. Min mamma är tokig i honom och min syskon gör det också, hehe. Är ändå hemma på landet ofta så lika bra att bo där. Trivs inte så bra i BB eller i stan så jag väljer bo hemma i ett tag till.
Men jag ser inte precis att vi blir riktiga sambor, bara om vi har flyttat till en riktig egen lägenhet/hus så blir vi det!
Om det händer något mellan oss så man kan ju alltid lösa på det bästa sättet..
Hoppas inte det ska hända! Älskar ju min Jonas! Men man kan ju inte veta, tar en dag i taget.
Det går inte att vara rädd för allt, man kan bara chansa så vi gör det!

Lördag blir det Liseberg igen men man slipper betala denna gången! :P

Jobbet rullar på som vanligt men är så otroligt trött varje dagar efter jobbet. Ska iaf söka en jobb som finns någonstans, är ju inte en riktig anställd just nu. Jobbar bara där när det finns jobb, vill ju ha anställning!

Jonas, älskar dig så min hjärta kan gå sönder.
Saknar dig så fort du kliver utanför dörren för att åka till jobbet. Pusskalas varje gång när du kommer hem. Gräl, det händer sällan men pratar rätt mycket när vi har olika åsikter så det blir bara dikussion, det händer sällan.. Är glad att vi kan prata genom saker än gräla som en del gör.
Jag börjar le när jag tänker på alla mysiga händelser som vi har varit med om och vårt knassnack. Våra särpussar är bara så mysigt knasigt.
Du ska bara veta att jag har verkligen aldrig aldrig känt såhär för en, verkligen..

JooBoo älskar sin Jooneso! <3

pussnos


Nu drar man! Ses om några dagar!

Älskar min Pussnos!<3

falkenberg


Åker iväg till Falkenberg IDAG!! =D
Fan vad härligt! Ska fira midsommar med Jonas, Deckan o Linda. :)

Var med bästa Jonny igår, underbart! Vi och Jonas åkte till Vänbacken och badade där, ljuvligt.

Studentklassen.. Fick bild igår och såg ungefär likdant som här, denna togs dock av en lärare.
Tänker ännu på denna dagen, jävla underbar dag!
Tänk er! Jonas tyckte att vår student är mycket roligare än hans egen och några som han har varit med o firat. Högt tempo och många varv runt i stan + Satin var toppen, han önskade sig nästan att få vara en nybakad student med oss. :)


Nu blir man borta i ett tag! Falkenberg, Göteborg, Gislaved, Tarnemo, Ullared och Gällstad ska vihinna med från torsdag till söndag!


fullt upp

Har fullt upp med jobbet, fick veta att man ska bli tillsvidare anställd. Kul!
Hade hemskt mycket att göra under veckan + orkar nästan inte göra nåt hemma så man glor på tv eller hängar med Jonas runtom.
Helgen och framöver i två veckorna kommer man att ha fullt upp. Packa, städning och flytt. Ska nog åka och hälsa på farmor under midsommarhelg, har inte träffat henne på två år. Till sommarstugan i Falkenberg, har inte heller varit där sedan pappa blev sjuk, tre år sedan. Träffa min gudmor också tänker jag hinna med.. Ev till Liseberg också.

Så det blir nog dött här.



igen??


JooBoo & Jooneso

Jaha, förstår inte hur Jonas lyckas alltid bryta sig in i min blogg..? Jag måste va virrig hela tiden som går runt medan man surfar så han hinner ta över och tjuvskriva. :)
Jaa, Jonas och jag ska typ flytta ihop. Det är han som flyttar till mig på gården pga lägenheten är stor för honom nu så lika bra att säga upp. Så frågade vi mamma om han fick bo med oss tjejerna i familjen, såklart sade hon pga hon vill ha massa hjälp av en man. =D

Jonas, älskar dig! Mycket mycket så hjärta kan gå sönder! <3


r.i.p oboy


Oboy blev avlivad några dagar sedan, fick veta det igår. En helt underbar hund som har blivit avlivad pga sin pyske. När han har mognat blev han farlig, han blir stressad och börjar bita människor som kommer i hans väg. Inte så konstigt pga mamman och pappan hade inget vidare bra pyske så Oboy har fått deras dumma pyske.
Men annars han är verkligen underbar hund som har fått en mycket dålig start. Oboy var verkligen en av den bästa hundarna som man har träffat.. När man pasade honom gjorde man roliga saker med honom och följde mig överallt. Inte ens Jonas kan kalla på honom, han skiter i Jonas. Oboy ska alltid sitta på mig när man tittar på tv, han tror att han är en liten knähund.

Han hade faktiskt också med att göra att det blev Jonas och jag blev tillsammans. :)



Världens sötaste Oboy. När man träffade dig var man helt såld direkt på dej. Ett tag senare fick man passa dej i en vecka och det fick mig att älska dig direkt. Honungbruna ögon som tittar nyfiket får mitt hjärta att smälta..

Jonas & Oboy.. Han ska alltid ligga o mysa med oss hela tiden så ofta han kan, det blir typ alltid.

Puss på dej! Vila i fred, Oboy <3

KÄRLEK

Mitt KÄRLEK för dig är omöjligt att beskriva i ord. Du måste bara få känna det. Men hur....?

Jag ÄLSKAR dig, JooBoo!



Din Jonas <3



mcdonald

Middag blir det på mc, har ej ätit hamburgare ute på länge.. Kanske sist vid januari må jag tro! Så senaste har jag gått omkring o varit sugen på det. Så idag får det bli. :)

Sen ska man ändå laga mat.. Matlåda till imorgon.

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se