sol

Lyckades boka annans tvättid när den har missat med 15 minuter.. Så man kan få rena kläder!
Solade en stund nu verkar solen försvinna in i molnen..

Dags att byta tvätt!!



hunnebostrand!

Var riktig super helg!! Är rätt nöjd med helgen o hade det väldigt roligt med dessa goa vännerna som man träffar sällan.
Var framme till Lövhagen halv ett och socialade med Emelie och hennes Patrik i några timmar innan vi lade oss.

Emelie, Patrik, Björn-Rune och jag kom nästan sent till bröllopet!! Bröllopet hållas i en ö så vi måste ta båten och vi missade det och fick ta nästa. Hela vigseln var riktigt fiiiiint!
Brudparet var så söta o vacker!
Festen höll fram till två på kvällen sen tvingas man ta de sista båten hem till fastlandet.

Sista dagen samlas vi allihopa igen och fikade och snackade sönder oss innan några skulle dra söderut medan vi skulle norrut.
Jonas och jag köpte lite goda mat och stannade i tre älgar och åt.. Underbart god och man skrattade genom hela "middagen".

bildbomb


Inbrottet, tv borta o Jonas täcke i tvrummet..   Joo med Zimba, Helig Birma

Vi är alltid ensamma på lektioner..      JooBoo och Jooneso <3

Solnedgång                                     Bamses fångest, en råtta

JooBoo & Jooneso                          Fick tillbaka sakerna från inbrotten

Curisingen i Lindesberg!                   Bennie, Jonas, Jasmine
Rikard, Jimmy, Fleur



Skylift

YEEEES!! Klarade provet o all test för att kunna få skylift/lift certfiktat!!
Så nu kan man få lättare jobb.. Lyckliiiig, provet var lite tungt och man fick inte plugga innan.

Att testköra två olika liftar var riktigt roligt!

Nåja, nu har man handlat de viktigaste till bröllopet o studenten. Skööönt! :)

Ska vara Martinas fotoslav imorgon.. När hon har gått in i stora hotellet o låter balen köra igång ska Jonas och jag åka direkt till Lövhagen, nära Uddevalla!!
Bröllop på lördag! Jonas ska passa på att åka o hälsa på sin dotter + några vänner i vbg medan jag finns i kyrkan o på festen. :)

Sjukhus

Drog till USÖ direkt efter draget.. Orka hårt, men det gick bra ändå.
Var nära att få gips på min skadade tumme som Svullo gjorde när jag passade honom sen har det gjort djävulskt ont hela tiden.. Idag blev det värre när Malin tacklade mig medan jag stod böjd o skulle få på mig skon efter draget (tulläng förlorade första gången på typ 12 eller 13 år) så jag gjorde något fel med tumme så¨det gjorde fiifaaan ont!

Jonas hämtade mig direkt och åkte till akuten. Blev skickad till en annan adv sen till röngten sen tillbaka till akuten. Läkaren sade att om det var eller om tumme blir svullen så blir de gips för att ledbanden har töjt rejält. Måste ta det äckligt försöktigt med min tumme nu. Avgiften var fyfan, bortkastat!

<3


Älskar dig så mycket!
Varje dag som går älskar jag dig ännu mer!

Än vad du gör kan jag bli irriterad eller något men jag älskar dig ändå!
Älskar att få dig skratta varje dag, det spelar ingen roll om det har hänt något tråkigt men du börjar alltid skratta med mig.

Jonas, du betyder verkligen för mig!


Syskon


Eve & Joo

Elin o Evelina..
Jag älskar er båda! Mer än allt annat!
Men ni kan vara jobbiga o elaka..
Men jag älskar er ändå än vad som händer! <3


älskade pappa


Bilden togs några veckor efter operation, där man tog bort ca 70% av cancern.

Varje dag som går så saknar jag så mycket efter att få krama pappa och låtas att inget hemskt har hänt.
1 och halvt år har man stått ut med massorvis sjukhusbesök, ibland kunde det vara varje dag i början. Sen nästan en helt år fick man visats i sjukhus/sjukhemmet varje dag.
Vaje dag var inte alls roliga, man fick sitta o se hur pappa förändras från de glada pappa till en dödsjuk pappa som bara ligger o drunkar i sin egen saliv.

Det var så sjukt att cancern upptäckas just i Berlin, Tyskland.. Inte här i Sverige, dom säger de var bara hjärnblödning (stroke) sen blev dom paff att Tyskland upptäckte cancer efter pappas affärresa och han fick ep-anfall.
Varje dag var kämpigt pga pappa bråkade med allihopa i familjen och sade massa sårade ord och han var allmänt egoiskt person.. Innan var han alltid hjälpsam och älskade att göra massa saker med oss allihopa. Cancern gjorde han blev en helt annan person men mot mig var han lika snäll o mysig pappa som han har alltid varit och ännu bättre. Han sade hela tiden att han förstod mig hur jag har känt mig hela min uppväxt att vara utanför i familjen.

Ca 4-6 månader innan han gick bort började han inte kunna gå helt för att han har blivit förlamad ena halvan av kroppen. 4 månader innan han dog satt han rullstol men kunde gå men sen gick det så snabbt att efter en månad fick han sitta heltid på rullstolen sen blev det värre så han blev sängliggades.
Hans pyske blev som ett barns sinne. Resten av familjen klarade inte att umgås/ta hand om honom så jag fick ta nästan all ansvaret att ta hand om honom när han hade en 3-5 årings sinne. Jag har jobbat med barn i 2-9 årsålder och han betedde sig nästan likt som 2-5 åring! Fick säga nej och förklara saker för honom. Måste liksom uppfostra honom lite pga han gjorde saker bara för att han ville som en barn brukar göra tex att gå ivägen för folk eller göra andra saker. En gång när man var besök på sjukhuset ville han knuffa sig med ena benet som han kunde använda till entrén och blockera folk som ville gå ut. Jag sade att han fick inte göra det men han tittade på mig helt oförstånende och gjorde det igen om igen. Det händer ibland att han säger att han vill sitta där o där fastän han satt redan på rullstol o sade att han var trött på att stå.

Det var jobbigt att tänka massa saker som han var en barn och att se denna person var ju min PAPPA! Att ens pappa är som ett barn! Han var ju min hjälte förut men nu fick man ta hand om honom.

Hälsade på honom och var med honom hela tiden när man slutade skolan. Han dog precis samma dag som jag skulle börja 3e året på gymmasiet. Nästan hela min 2e året var jag med pappa varje dag, träffade inte kompisar nästan alls under veckan för att jag ville inte svika pappa men på helger träffade man alltid vänner o gjorde massa saker.

17 augsti kom man hem från Lövhagen efter har varit där i 3 veckor och se en pappa som låg och sov hela tiden. Han var jättesjuk i lunginflammation och hade skyhögt feber och han hade haft det i nästan 6 dagar innan man kom hem. Läkaren har sagt att han kommer att dö samma natt som han fick lunginfl + feber men han klarade sig tills jag kom.
Glömmer aldrig när jag har suttit vid pappas sida helt ensam i 3 timmar och när mamma kom in efter har låtit mig sitta ensam med pappa för att jag skulle få egentid med honom. Pappa råkade vakna upp första gången på 4 dagar!! Mamma ställde vid den sida som pappa tittade och sade
- Johanna är hemma igen! Johanna är här hos dig på andra sidan!
Medan jag stod upp o klappade på andra sidan och han hade känsel på denna sidan. Sen sade jag på teckenspråk
-Jag är hemma! Hemma!
Pappa kämpade att luta mot mig och tittade mig i ögonon och han gjorde det typ 1 minuter men det kändes som evighet sen kramade han min hand helt svagt.
Sen somnade han..
7 timmar senare dog han efter har kämpat mot lunginfl + skyhögt feber i 6 dagar. Läkarna sade att han borde ha dött samma dag när han blev sjuk. Men han gjorde det inte.

Han gick bort 18 aug 2008 vid två-tre tiden på tidigt morgonen.

Operation hjälpte inte alls de 70% cancern som man tog bort växte igen och var i samma storlek nästan en och halvt månad efter. Strålningen funkade bara i ca 2 månader sen började cancern växa igen så sattas cellgiftbehandling in men den funkade inte alls.

Han hann vara med allt som Elin klarade att göra, konfamation, ta körkort, ta studenten och få jobb. Med mig hann han bara med se mig ta EUmoppekort, konfamation.. Resten missade han... Med Evelina har han missat allihopa..
Nu snart ska jag ta studenten och han kan aldrig vara med och se mig springa ut ur skolan som jag har kämpat med i fyra år.

Minns att när jag var ca tio år och var så rädd för döden och rädd att jag skulle förlora min föräldrar. Åtta år senare besannas min mardröm..

Vila i fred min älskade Pappa! <3


Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se