blabla

Helgen i H-sand var verkligen supermysig!
Snöstorm när man åkte upp och hem, fyfan. På hemvägen gick gasvajer sönder, irri rå.

Min mormor är bara så looovely! <3

JooBoo Hjärta Jooneso!<3



S&F


Min tokiga stora älsklingar <3

Nåja!

Nu allt är klart med packningen och bilen är också fixad!

Kommer att sakna Ebba, är bara typ besatt av henne. :) Ossian såklart med sina knasiga upptåg! Ossian ska alltid anfalla när vi går och vill leka konsant hela tiden, gissa hur lycklig Ebba är att få leka jämt! Måste ta i o filma dom nån gång, det är aldrig lugnt i huset nuförtiden!

Har laddat upp en rolig o söt klipp på Ebba o Ester i facebook! :P Det kan verkligen se hur besatt Ebba är att leka hela tiden eller reta! :)

Dåså!

Nu är det bestämt efter massa dikussion dit o tillbaka!

Blir anställd 1 febuari hos Ovolin!!

Skulle egentligen bli anställd om 1-2 veckor men det är lågsäsong så båda två cheferna frågade om jag kunde vänta tills febuari pga deras skäl men från nu till febuari får jag ändå massa ledighet, skönt så jag kan dubbeljobba mycket! Lättare att ta ledighet utan att missa för mycket av lönen, väldigt skönt! Får stå ut med "lön" från fsk ett par månader till. Faaaan vad skönt att få veta att man blir fast på Ovolin! Får se fram emot en hemsk stressig sommar hos Ovolin = extra betalt! Det är ju högsäsong på sommar. :)

Nu har man tagit mig i kragen och fixat en alldes egen soppa! Fan vad duktig jag känner mig! Hahah, lagar ju typ aldrig härhemma men betalar iaf för maten, haha :D
Men vad fan jag läääängtar så att flytta in stugan, skulle ha gjort de i sept-okt men jäkla syster är himla sjukast seg! Men har iaf slängt in Jonas soffa + tv, dom får inte bli förstörda om dom står kvar i ladan. Köket i stugan ska bli vår klädrum! Det låter knasigt, men stugan har noll vattenledningar så vi spar på utrymmet självaste rummen som man ska va i och köket får bli klädkammare. :D Detta var typ Jonas idé, sjukt bra tycker jag! :P

Hahaha

Har hänt på jobbet...

Min kvinnlig chef, kallar henne C och min "arbetskamrat" Josefine.

C: Josefine! Vet du hur man får in radio på denna musikspelaren!?
Josefine: Nja *hon började knappa runt olika knappar som finns* Nej, vet inte hur man kan få in radion...
C: Säg till Johanna att komma hit och hjälpa oss!
Josefine: *vinkar* kan du hjälpa oss att få in radion, Johanna?
Jag: JAG!?! Hahaha, ska ni fråga mig om hjälp med radion?
C och Josefine: Ja?
Jag: Hahah, fan vad rolig ni är som frågar mig som är döv om hjälp med att fixa radion när jag lyssnar inte på sånt och äger inte såna grejer!
C och Josefine: Jaså! HAHAHAHAHAH, det tänkte vi inte på! Hahah
Jag: Men jag kan testa i alla fall! *började knappa där o där då jag lyckades få in radiokanalen* Yeees!
C och Josefine: Hahaha vad så bra att du är bra att lösa saker som du kan inte så bra!


Hade tråkigt så Josefine och jag gick runt i butiken. Jag såg en skylt som C har skrivit, nåt med julsång om Staffan.. Jag vet ungefär hur texten ska vara men en ord var konstigt, det stod fåla. Jag gick o sade till Josefine att det var fel så hon berättade att C ville inte ha en sångtext utan försökte formulera nån annat namn pga det skulle till en ljusstake med hästar. Hon berättade att C sade
- Men det kan ju heta Staffans Stake! Nja, det kan ju misstolkas...
Jag började gapflabba som tusan, Josefines sätt att teckna om detta historia var bara så rolig!



Åh

Åh, va himla skönt att det är så rent! Utom vår sovrum, det tar vi sen! :)
Snart ska man gå ut för att skotta snö! Imorgon blir de längre resa för mig pga jäkla snö på vägen, hoppas vägen blir saltat då jag är verkligen lycklig!



Städning!

Storstädar hela huset!
Jonas "skolkar" idag, gissa hur sur jag är!! Men är tacksam att han hjälper till med städningen!

Fick vara vaken från fem till sju för att kämpa få upp Jonas men det gick inte, jätte irriterade! Men sätter honom i arbete så han ska bli trött på kvällen o han ska fanimej sova tidigt o pallra till jobbet imorrn!

JooBoo hjärta Jooneso!

Helgen

Fyfan, helgen var bara så bäst!

Steffy´s fest, massor av skratt! Nu måste jag lova mig själv att kommaihåg att inte använda högklackat skor! Tur att Julia fanns för mig när man gick genom stan och man hade skoj med henne och med alla andra också! Tack er alla som var med på festen! <3
Nattcupen, skojigt att träffa alla folks!
Söndag, en riktig slöardag! Satt och glodde massa filmer, tittade minst 4 filmer tror jag :P

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se