home



Nåväl, slutar nu o zoomar hem!
Det blir tapetserandet idag, så fort man är klar med det blir de film igen för mig! Om jag jobbar också under helgen blir jag nog klar på måndag eller nåt, yeah.

Yeaaahoo, stugan är ledig! Ska dit till varje pris! Om Jonas off då samlar jag ihop ett gäng som vill åka o slippa Örebro i några dagar! 8-10 okt, Falkenberg! <3

Dubbel

















Bilder





Älskar att titta på bilderna o tänker tillbaka..


Med min första häst Jelona

Bruno, otroligt cool o skön häst!

Niklas, dumbom som ställer till oftast för mig. :)

Elin, kan hata henne otroligt men älskar henne ändå!

Domino, minns när man var liten o brukade rida honom.. Rolig häst!

Frida, en supersöt vovve som jag har gillat sedan hon var valp.

Dessa mörka period som härjade i några år, dessa vill jag absolut inte komma tillbaka.

I Finlnad, en av mina bästa resor! Massor äventyr!

Evelina, retsticka men älskar henne mycket!

Joo med Sparkling Tequila när hon var en liten krabat. :)

tjå





Känner min mer lugnare, har varit lite stressad på sistone. Kom hem lagom nyss och ska duscha bort damm o färg! Efteråt blir de film för mig, somnar nog.. Är bara så trött. :) Jonas kommer nog hem inom några timmar, hans bil är lite knas o det blir bes inom snart så han piffar till den lite inför det. Helgen kommer det bli jobb jobb och umgänge med vänner! Jonas poff o kör cross för sista gången innan de blir för kallt.

Lååve yåu så mååth! <3
Fan, Jonas blir bara smalare o större efter han flyttade in hos mig! Gårdarbetet gjorde susen! Mumms!



deadline




Deadline är framflyttat, lycklig hårt!
Pga hyregästerna har ej tid att flytta in på fredag + VVSkille har ej tid att dra rör + ägaren är inte precis klar med sina jobb. Så OTROLIGT skönt, har en vecka till på mig. :D


Miss u <3





Ögonblicket och folk, saknar er! Det finns mera vänner som jag saknar riktigt mycket men har ingen bild på de bästa i bloggen.

Min Jonas, saknar honom så fort man är inte med honom.

Min übersöta Neta

O´Boy, evigt saknad av mig

Jonny & Laura, ni förgyllar mitt liv med er närvaro och snack!

Pappa, du är älskad o saknad av mig.

Modell, bästa hästen som finns! Ser honom ofta nuförtiden o saknar verkligen tiden med honom!



Kämpigt




Lite stress på dubbeljobbet, ägarna har varit skitsega med att köpa färger o tapeter.. Bästa av allt var att dom köpte tapeter endast till en rum o den hatar jag fullständigt med såna typ av tapet med hemska mönstaravstånd. Får bara bita ihop o kämpa mig genom detta helvetet idag.
Nu får Jonas sitta hemma o rulla tummarna pga jag tänker fan satsa all min lediga tid till dubbeljobbet.. Men sen blir det riktigt härligt med en fet lön! :D

Nu är det en del att göra på jobbet.. Fredag blir de Eko-mässa som man måste jobba.. Bäver mig lite för det, en mässa med fullt folk + man kan inte prata som "alla" kan, men det kommer nog gå superbra vetja! :D

Fine!




Helgen var riktigt toppen! Lördag drog vi till Västerås med Nettie o Bamse. Bamse tävlade där med sin modellbilar, det är typ populärt med sådant. Men jag har aldrig hört om de så jag tog chansen att följa med o se det. Nettie har typ alltid vägrat att följa med men nu var jag med så hon byss va med. Sköönt att ha henne med så vi kan också snacka massa annat än se bilar hela tiden, hehe. :)
Blev verkligen förvånad hur folk satsade så med sina modellbilar, så jäkla snyggt o coola. Men bästa av allt var att Bamse vann första plats med sin tuffa bil! Hans reaktion var bara så loooovely!
Drog hem fyratiden sen satt vi alla och socialade hårt hos dom i norr. Från fem till elva var riktigt rusktigt snabbt!
Lånade hem en del filmer av dom, de hann Jonas o jag se nästan alla innan helgen var slut!
Nu har Jonas blivit biten av denna bilbyggandet, jag gillar de på nåt sätt så vi kan ha de någonstans o bedundra de sen ;) Han köpte 3 bilar!! Min tokiga Jonas!

Nu blir de jobb för hela slanten! Det blir att måla o tapetsera! Ska kanske träffa en min hemliga älskarinna ikv! :D

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se