..

Nu tar jag det lugnt efter nästan 4 timmars resa från H-sand t Karlholmsbruk. Min fina Jonas & Alice har åkt vidare utan mig.. Imorgon börjar min 2011´s sista äventyr mot Stockholm! Kommer att övernatta hos bästa Malins killes lya alldes centralt i stan, vilken lyx! :P
Ska bli kul att få vara med två bästa vänner under hela helgen! <3


..


Joo <3 sin Jonas

Imorgon bär det iväg till nedre del av Sverige! Men jag kommer inte nå Örebro förrän på söndag, ska till Stockholm och fira nyår med min tjejer.
Får också äntligen träffa världens bästa mormor Svea! <3
Igår var det rätt rolig kväll, Kris hade fest så jag fick träffa en del sköna folk som man kunde skratta med i hela kvällen.

Får se om 2012 blir en bra år eller inte?! :)
2011 var i alla fall en rätt bra år :P



..


Joo Alice Jonas



..

online gif animator
Joo Gamir Jonas



..

God Jul & Gott Nytt År! Många kramar o pussar till er alla! =D
Har ingen juligt kort så tar jag en av min gamla kort :)
Det blir en underbart VITT jul för vår del häruppe i kalla Norrland!
Sålänge har vårt vitselse här har varit jätteunderbar, mysat massa vi tre och softat rejält. :P

Ni vänner är saknad <3
(ni som är vänner med Jonny i fb, SE HANS JULVIDEO förfan! Alldes underbar video i Jonnys anda!)



..

Jelona & Jag Yes, har kämpat ett tag med att få internet i elins dator att funka. Nu man kan använda elins än alla ska använda min bärbar jämt.
Jelona & Joo
Ibland kan jag sakna lilla dumma Jelona.
Men man kan alltid se henne i Spark för att det verkar som att Spark har ärvt Jelonas knäppa hjärna. :)



..

Happy! Fick sms i fredags att min kamera har kommit tillbaka från sjukan. Rekordsnabbt!
Så idag blir det att åka till MediaMarkt för att hämta kamren. :P Skulle egentligen få tillbaka den efter nyår men de på verkstan har tydligen satsat stenhårt. :)
Personalen trodde att min kamera skulle ej gå att laga utan att jag måste betala för lagningen så dom försökte få mig att låta bli att skicka iväg den för att jag har inte köpt deras "försäkring" när jag köpte den så dom sade att det skulle ej gå men jag envisas att garanti borde finnas och den ska innehålla att man får gratis lagning så dom sade bara att vi får se om den har verkligen garanti så verkstaden kan laga den gratis.. Yeah, jag hade rätt så den blev lagd gratis pga jag hade "kvar" på garantin. :)

Idag har jag tagit mig en rejäl sovmorgon fram till halv elva, otroligt skönt! :) Har bara städat och mysa massa med Ebba. Packade lite inför resan till Norris. Imorn blir de möte + lite umgänge med några vänner innan jag drar iväg. Jonas ska hämta hans lilla tjej, ska bli funny! Onsdagen blir de att göra saker med Alice medan Jonas jobbar. :)

..

Skrattsjukan En hemskt vanlig sjukdom som man lider av varje dag, i höga doser. "Du verkar aldrig kunna sluta le eller skratta! Man blir ju sjukt glad av att se dig varje dag. Du lyser verkligen upp dagen, du kan få en sur person bli glad direkt. Blir du aldrig sur eller arg själv?"



Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se