puust

Fått en del gäster under helgen! Mysigt!
Nu här veckan ska man ha min sötaste Martina med sin galna hund Svullo hos oss tills torsdag sen under helgen ska mera folk komma o gästa på oss. Några ska nog övernatta hos mig, det kommer bergpis bli massa mys! :D

Idag bussresan till jobbet var fyfan! Men tack o lov att det var ej så kallt.. Grr!

Kingdom

Kikade runt i min bilddagboken. Såg att jag åkte till England precis två år sedan, knasigt för att jag tycker det var rätt nyss. Två veckorna därborta var roligt samtidigt triiist också! Men man lärde känna två underbara personer som man håller konakten med ännu nu idag. Hoppas jag kan åka dit för att få träffa dom igen. :)


Man såg också att min pappa skulle ha blivit 54 idag!
Grattis! Synd att man kunde inte fira det med dig! Får åka till din grav och tända ljus så du kan blåsa det själv likt som på födelsedagstårta med 54 ljus på som du får blåsa ut allihop med vinden.
Puss på dig, jag älskar och saknar dig, min pappa!


Yeeaahoo!

Igår var man typ färdig med allt som handlar om flyttningen! Bara små saker såsom några mattor, blomkrukor, tvbord och självaste tv som är kvar i stugan, ska ta med dom under helgen. :) Till dess får vi använda dator som tvskärm.. Lite pissigt att man har inte heller bredband där i våran nya hus, på landet kan man inte förvänta sig mycket. Hehe.. Har i alla fall eget tvättmaskin, badkar, gäststuga och massa plats i förrådet än vad Öbo brukar ha. :)

Idag blir det jobb för mig från 09.00-15.00! På em kommer bästa Jonas för att hämta mig så vi drar för att hämta våra kläder i N.K och handla lite (storhandlar imorn, det kommer att bli mycket!) och resten av em/tidig kvällen blir det städning och uppackning. Efter ska vi nog åka till nån uteställe för att fira allt och man slipper laga mat för kvällen. :)

Fyfan, när vi sattade ihop soffan igår och man dunsade ner.. Såg mig omkring och tänkte - faaan va bra!
Njöt verkligen av att bara sitta där och blicka över alla sakerna som ligger i lådor o sånt..
Nettie den söta var jätteunderbar som ställde upp med sin bil så vi slapp åka fram o tillbaka två gånger så det kunde bara bli en vända. Det blir att bjuda på tacos till Nettie o hennes make Bamse på lördag. Lördagkväll kommer nog bli riktigt bra, måtro! :)

Väntan och längtan är över nu... Fan vad underbart!

Jooneso, du är bara så bäst! Jag hjärta dig! <3

Sorry

Sorry att ni får stå ut med min snack om flyttning eller ordet fredag i här bloggen och i facebook. :)
Längtar bara så att få säga hejdå till Norrbackagården men gården har en plats i mitt hjärta. Inte kul att behöva säga hejdå till alla 15 djuren :( Men man kommer bergpis på beskök för att gosa med allihop då och då. :)

Väntar på min Jonas ska hämta mig. Han simmar under tiden idag medan jag jobbar så han är nog lite seg med att kunna slita loss sig från hans polare. :)

Sliten

Igår när man kom hem från jobbet och tänkte äsch jag kan behålla tröjan som jag har använt på jobbet pga den är varm och skön. Skulle ju va ute en del för att lassa in sakerna i vår hus senare på kvällen. Proppade bilen full med saker och åkte iväg..
Efter en bit började jag och Jonas undra vart den speciella bekanta doften kommer ifrån? Till sist kom jag på att min tröja luktar ju Ovolinaktigt med sin äggblandning! Lukten är mysig i låga doser, det var stark lukt när man satt i bilen.. Min luftrör ville hoppa ur min hals, ägget kan ju irritera huden/andra organ vid inandningen eller vid berörning beror hur känslig man är.
Så jag dumpar denna sköna tröjan och bytte till en dålig tröja som jag kommer bergpis frysa! Ingen kan värma så gott min favorittröja!

Lånar en gammal och lite skruttig hästsläp så vi kan lassa stora saker idag o imorgon! Låna min familjens fina hästsläp? Nejtack efter vad hände i söndags och den är ju supertung, golfen klarar ju ändå inte att dra den.

Puh!

Var rätt trög imorse.. Restultat = äggblandning över hela tröja så i flera timmar fick man gå omkring och frysa rejält medan tröjan fick torka..

Kan inte fredag vara här nu!?
Mera saker ska in till huset idag. *Gilla!* Imorgon får vi nog sätta igång med att ta min hylla och byrlåda dit ock kanske soffan också. :D Längtar så!
Självklart att det kommer bli lite jobbigt ibland senare med att behöva laga mat o sånt.. Men jag vill hellre ha sånt än va hos mamma! Matlådor varje dag, underbart! Än hälla mig i pulversoppa eller leva på bröd hela dagen på jobbet.



tröttisen

Jonas var pi elak imorse! :)
Jonas satt och grejade med sin mobil när vi vaknade fem, han var superpigg och klev upp supersnabbt.. Men jag låg kvar och drog på mig.. Man vill ju gärna inte behöva kliva upp när det är så mysigt och skönt i sängen! Men jag somnade om sen blev jag typ rädd/chockad pga Jonas har satte på ljud på sin mobil och hade typ 1 dm från min öra.. Det lät hemskt så jag vaknade direkt.. Dumma Jonas!
Önskar att jag var stendöv då jag kan bara sussa gott ännu mer! :)

Full rulle!

Fredag, hälsade kort stund hos Jonas polare B sen har vi tänkt åka till huset för att städa men det blev mörkt och det finns ingen lampor där så vi sket i att åka dit men åkte hem för att ha en filmkväll.

Lördag, vaknade typ åttatiden ock var superpigga vi två så vi åt frukost sen drog vi direkt till huset. Började dammsuga och sånt sen vi ville moppa då fanns det inget vatten, den var avstängd så vi satta på men jaha vattnet har frusit. Så det var bara att påkalla på hyresvärden, han kom med biluppvärmarefläkt.
Vi lastade in en del saker som vi hade med oss i bilen.

På kvällen drog vi till en irakiskt grillbar inne i industriområde som jag åt där sist för 5 år sedan och vi åkte dit för att kolla om den fanns kvar. Ja, den finns kvar! Så vi gick in och blev typ chockad pga vi har ej upplevt att va i en smockfullt resturang med endast utländska människor!
Vi flinade lite smått medan alla vändes mot oss och glodde. Beställde två tallrikar med supergoda mat och fick varsin big hembakat irakiskt tunnbröd som smakade underbart!
Efter middagen drog vi direkt till H7, pokertävling hölls där. Vi var bara där för att sociala med folk som fanns där och kvällen var bara så trevligt. :)

Söndag, lastade släpet med saker och Jonas kompisar var bara så snälla och hjälpte oss med flytten!
Så fort man såg huset var känslan helt oslagbar! När Jonas kompisar drog hemåt stannade vi kvar för att packa upp en del saker så vi behöver inte göra allt senare. Köpte oss med hem pizzor som vi slukade oss framför en film, supermysigt!

Idag måndag ska jag bara va hemma o packa ihop en del saker så vi kan åka för att lämna i huset. Soffan och sängen kommer att va där på torsdag eller nåt. Det ska bli fucking skönt att bo där på fredag!
FYRA daaaaagar kvar sen bor vi inte mer på Norrbacka med famijen, SUPERSKÖNT!

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se