Aubergier

Detta grönsaken såg helt mysko ut och vi vågade nästan inte köpa den.. Men att slänga en LCHF´s falska mossaka med den var inte dumt alls!! Den smakar ju ändå nästan ingenting alls, bara lite tuggmotstånd.. Det gillas av oss två!

LCHFdieten har gett restultat! =)
3 kg borta på 1,5 vecka. Hoppas det går lika snabbt så man slipper dessa extrakilorna. Känner mig bara så moteriverad att kämpa! :D

Tre apor


Dan & Nils & Jögge <3
Togs på söta Nils´s 30årsfest



Simsalabim

Pussp&aring;dej!
JooBoo & Simsalabim
Simsalabim är en rena rama drömhäst.. Saknar att kunna få rida honom!


"

"Alla dessa dagar som kom och gick....
Inte visste jag att det var livet"


Suuuck

Min kära cykel har blivit stulen när man har glömt den för första gången kvar i Hovsta centrum.. Den var ju ändå redan lite dålig så jag hoppas att hitte en bättre cykel snart! :)

Nu är största delan av trädgården fixad! Jonny lade typ hela sin själ att hjälpa oss och han jobbade verkligen hårt! Wow att en tvättäkta stadsmänniska satsar fullt ut. :D Nu är det bara lite på framsidan som behöver klippas. :)

J:or


J:or i london, 2006




Helgen

Fredag: Brummade mot Borås och kikade på våran nya bil. Gjorde en superbra klipp, prutade rätt mycket så killen som ägde den slet av sina hår. :)

Lördag: Ensam hemma för att fixa smågrejor. Senare på em stack vi två till vår söta Nettie som fyllde 30! Vid tiotiden blev det att åka o gratta Lotta & Fleur som hade sin fest på andra sidan av stan. Sen körde man igång igen hos Nettie tills jag blev sjukt trött så åkte man hem. :)

Söndag: Tillbringde en del av dagen hos KMD, grillade korv o hade de trevligt med alla killarna. Irakiskt kolgrillbar, middag där mumsgott! Grattade mamma på morsdagen och tittade på Eves nya pålle Arthur o hejjade på Elton oxå. Torsdag ska man nog rida söta Elton. :)

Måndag: fick ha ledigt idag, underbaaaaaaaaaart! Vaknade o hade stor lust att städa så jag körde hårt! Ska forsätta nu igen snart.. Bästa Jonny ska hit så vi kan tillbringa resten av dagen ute!

RS


Våran nya bil! :)

Det var därför att vi åkte till Borås för att kolla o köpa på denna läckerbiten! Irl ser den mycket bättre men dock behöver tvättas! :P
Texs & Joel, ni är bara så bäst som hjälpte oss!<3

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se