..

Torsdags fick man äntligen träffa Malin efter en evighet. Hon & Erik sov över hos oss, lite extra tid med dom! :)
Fredagen fick jag kraaaaama ihjäl Martina! Vi alla tre tittade på matchen i Mellringehallen, Evelinas skola så Martina passade på att träffa Eve oxå.. Fyfasiken att Eve är har blivit så jäkla stor så att hon slår Martina, haha.
Massa umgänge med dom resten av dagen och det blev oxå utegång. Lördag blev det mys med Martina, Julia, Mikeal, Malin o Erik hemma hos Martinas mamma. :)

Båda fredag o lördag fick jag snällt lägga mig vid fem-sextiden. Jonas var chafför åt andra så det tog sitt lilla tid. Lördagen fick jag äntlingen åka med Bebbes tjejs häftiga bil! IH med en skön V8 motor, jag ramlade nästan ur "soffan" därbak i varje guppar. :P
Men jobbigt att kliva upp i bilen för att det är så jäkla hög och det finns ingen trappa upp till bilen. :) Jag var så allvarligt skadad att jag satte mig i bilen o utbrast - ingen bälte i bilen?!
Så Bebbe skrattade o sade - förfan för att det är ju en gammal bil! :P
Fastän jag visste det så det känns knasigt att åka runt utan bälte när jag är så äckligt van med det. :)

Fick också äntligen träffa Scott efter 4 år! Svinrolig att få prata med honom igen, kan inte fatta att det har gått fyra jäkla år sedan. :P Nu har Jonas fått träffa honom, kan bara säga att min asl var sådär efter en lång tid haha.

..


Togs igår kväll, Malin Martina Joo
Frånvarande från datorn och helgen är bara så looovely pga dessa två underbara tjejer är i Örebro! <3
Nästan all tid tillbringas med dom fina.



..


Hade en sån jäkla mysig lunchdejt med min fina Jonas i KinaMuren idag. :)

Varit på AF för att lämna in några papper, sen fick jag pallra mig till IH för att ha min vanliga möte med coachen.
Liiiiite framsteg men det kan man inte veta förrän efter jul eller nyår, hmmhmm.
Jonas blev hemskickad från jobbet för att han var egentligen sjuk men han sket i det men nähä så det blev en mys lunchdejt. :)

När man kom hem åkte jag till stallet för att rida Jonna.
Ridturen var helt okej men höll nästan trilla av Jonna två gånger, fyfan. Använde reflexer men det kom en saabjävel som körde skitfort så Jonna blev så rädd (hon är annars en lugn häst i trafiken) och hon försökte skena iväg. Sen hade hon svårt att lugna ned så hon började inbilla sig saker så tog en väldig skutt framåt så jag trillade nästan av sen resten av ridturen piaffade hon typ hela tiden, tröttsamt. Att ge efter eller bromsa funkar inte alls, det var bara att kämpa lugna ner henne så sisådär några hundra meter kvar till stallet blev hon lugn till slut.



..


Snyft!! Min kära lilla canon har tydligen gått sönder imorse. :(
Linsen har fastnat, kommer att tillbringa mitt tid imorn med att rota genom våra flyttlådor efter kvitto men om det finns ingen hoppas jag verkligen att det går att fixa på något sätt. :)

Lääääääääängtar sjukt efter att få jobb + lägenhet!
Snälla Gud och bästa Jultomte, ni kan väl ge mig dessa två sakerna och jag slipper gärna julklappar bara jag får JOBBA igen snarast?
Men är bergpis säker på att jag kommer längta ihjäl efter sovmorgongar men vill hellre förtjäna de på helger än ha det jämt. :)
Är snart inne i min 3e arbetslösa månad, pissigt!
Är så desparet så jag har börjat leta målerijobb vilket jag var inte så sugen men lika bra att jag tar i det o gör klart all min lärlingstimmar och den bästa att jag kan få chansen att jobba igen! :)

Dagens diss:
Fick tydligen någon litet allgeriskreaktion på min "nedre" handled, den är fyfan svullen och gör ont. Det syns som jag har fått blivit biten men vilket jag vet att jag har ej blivit det. Igår var det bara två pytteliten vattenblåsor så det har lett till en stor bula som pulserar hela tiden.



..


Jag med min f.d sköthäst Natalie i Lockenkils ridskola

Imorn blir det kanske att dra till Jonna för att sätta igång med henne igen efter hennes ett par veckors vila efter hon har fått hovböld, stackarn. Såren finns visserligen kvar men den är fylld med gips o Jonna har ej haltat i en vecka efter hennes vila så det blir att köra igång lugnt med henne, funny! :P
Drar dit bara om det finns nån luft en av 9 cyklar som finns på Norrbacka! Plus om jag har hittat min ridhjälm! ;P

Har verkligen saknat att få gosa och rida med Jonna!
Det ska bli skönt att få sätta upp på henne igen och kommer trogligenvis att rida henne regelbundet närmasta veckorna. :) Men pissigt att det skulle komma vinterväder!
Vinterkyla + hantera med hästar = fyfan!
Men att rida i snön är underbart men inte att kämpa med en frusen vattenledning! :)



..

Himla skönt att en del bråte är bortslängd nu! :P
Resten av kvällen har vi två bara legat i soffan för att mysa ihjäl oss med en film o olika program på teven medan resten är i ridskolan för att kolla på Eve som hade träning.

..

<p><span style="font-size: x-small;" mce_style="font-size: x-small;"><em><span style="font-size: medium;" mce_style="font-size: medium;">Diva, Johanna, Zacco, Nilla<br /></span></em><br /> <strong>Vaknade massa under natten. Nilla h&ouml;ll n&auml;stan att krossa min ben med sina vassa "armb&aring;gar", hon envisas att sova p&aring; min ben. Tog upp hela min t&auml;cken. Zacco envisas med att slicka min fot flera g&aring;nger, Nilla "knuffar" min fot s&aring; Zacco passade p&aring; att slicka f&ouml;r att foten hamnade ju vid hans nos. Sen stack Nilla s&aring; Zacco lade bredvid mig, typ sked. Han h&ouml;ll ocks&aring; att knuffa mig ur s&auml;ngen. Diva ville jag skulle gosa med henne hela tiden o ville sova p&aring; min hand. Ovan att dela med "st&ouml;kiga" hundar som vill att jag ska mysa med de. :D<br /></strong><br /> Idag &aring;ker jag hem, N.Kil! Har ocks&aring; eftermiddagspasset i stallet. Modell ska ridas ocks&aring;. Ikv kommer det nog en del bilder p&aring; Tossan, ska "umg&aring;s" med henne. Hon &auml;r lika kelig som Bamse, myspys! Hoppas hon &auml;r inte likdan som Bamses goss&auml;tt.. Utan det r&auml;cker med klapp och s&aring;nt. Annars f&aring;r jag massa katth&aring;r i munnen!</span></p>
Diva Joo Zacco Nilla
Togs hos Neta 20 nov 2008

Åh, kan bara säga att jag saknar dessa två tjejerna Nilla & Diva!
Minns att i några dagar jag var hundvakt till dessa tre bjässarna, fick dela säng med alla tre och kan verkligen säga att jag sov typ halvbra! :)



..

Helgen var pi super!
Igår åkte Marran&Aimee och jag till idrotthallen för att kika på futsal VM. Kul att få träffa en del folk som man har inte fått träffa på ett bra tag. :)
Senare på em träffade jag min Neta, Lasseman och gudinna Frida! Åkte och hälsade på Neta&Lars storebror sen åkte vi vidare till Netas nya lya i Lanna och då jag fick äntligen träffa Netas pojkar Zacco & Zeke!

Nu är jag hemma hos härliga Netties lya alldes ensam. Killarna är ute o fixar o Nettie kollar på fotboll (jag är inte en fan av fotboll så oitresserad att se på idag igen) så jag kelar massa med Nasa medan Senorita är knas som vanligt. :)



Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se