..

Nu ska man sticka och lämna unge med världens beslutångest.
Hon vill inte åka hem eller vill åka hem varannat. :)
Nu börjar det bli normalt att fasa inför måndagar ;P
Känns att jag vill hellre stanna kvar hemma än behöva sticka till jobbet. Men gillar verkligen att ha rutiner igen, underbart! :)


..

Vet inte om du är den personen som jag kunde komma på vem du är men jag tror att jag har gissat rätt. Du var i alla fall den enda som kommeterade igår på min blogg därav med din namn + kunde se vilken stad du kom ifrån.
Ville bara säga:
Du avslutade allting så snabbt, det sårade mig djupt för att jag tyckte verkligen mycket om att ha dig som vän och kan bara säga att du är i alla fall inte bortglömd av mig..


..

Igår var det underbart att få träffa min favoritkillar igen! :)


Pappa 55

Grattis på din 55årsdagen min älskade Pappa <3
Saknar dig <3


O´Boy

Åh, kollade in i min gamla bilddagboken och såg att det var precis två år sedan man passade världens underbaraste hund O´Boy! Han var verkligen speciell hund som jag förälskade mig i på en gång, brukar inte bli förälskad i en hund som jag vet att jag kommer inte vara med mer i senare i livet men just han var helt annat som jag kunde ej låta bli! Ibland önskade jag att jag kunde ta an om honom men jag visste att jag skulle inte klara av honom för att han hade stora problem och kommer inte ha tid som han förtjänar att ha men han var en kärleksfull hund med en skitstor hjärta!
Han avlivades ca halvår senare när jag passade honom pga han mådde inte bra i pysket och hans nya ägare var helt underbara hundmänniskor som har lagt mycket tid med honom så han kunde bli bättre men det gick inte för att han hamnade alltid tillbaka ruta ett, då det var snällaste mot honom var att låta honom somna in fastän dom ville inte för att dom tyckte han var så speciell och underbar. Jag följade deras ägarens blogg, man kunde läsa att det var verkligen svårt..
<p><span style=
<p><span style=
<p><span style=
<p><span style=
O´Boy, du är pi saknad av mig!
Kommer inte glömma dig, världens finaste O´Boy <3


..

Idag är man en hel människa igen!
Träningsvärken + trötthet är bortblåst!
Att få sovmorgon imorse var ljuvligt fastän jag vaknade ca sju och var rätt pigg men försökte sova lite till så jag vaknade helt utvilad vid halv nio, underbart att känna sig 100% utvilad och har massa med energi än vad jag har haft de senaste halvåret. Extraextra härligt att man har ingen träningsvärk, gick som en gammalgumma när man var hemma efter jobbet och hade sjukt ont.
Idag kommer äntligen vår lilltjejen hit för att tillbringa en helg hos oss. Det ska bli skojigt!
Hon verkar ha alltid roligt hos oss, har henne en gång i månaden så vi gör att helgen ska vara jätterolig för oss alla så alla blir nöjda med helgen. :)
Ska nog komma på något skoj eller utflykt som vi kan göra under helgen men det ska i alla fall bli supermysigt!
Min & Jonas´s lilla älskling <3


..


Min snygga outfit när man jobbar. :)

Hela veckan har gått väldigt bra, slutkörd efter varje arbetspass! Igår var rätt tungt att jobba med massa träningsvärk från måndags arbete. Fick träningsvärk på ställen som jag har nog aldrig fått värk tidigare!? Grymt jobbigt men otroligt skönt att ha något att göra på dagarna. :)
Imorgon blir det att sluta klockan ett, underbart att min arbetskollegerna bor ej i Örebro, dom bor i Karlstad så dom jobbar ca elva timmar varje dag från måndag till torsdag så dom kan "slå" ihjäl tiden medan dom är i Örebro än behöva jobba på en fredag också. Jag jobbar ca 30 timmar nu, mjukstart. :)

Blir fuckning skönt att få känna att man förtjänar en skön sovmorgon! :D
Det har varit ganska jobbig att vakna vid fem, tur att Jonas brukar vakna samma tid men nu hela veckan har han varit extra glad o tvingade upp mig, han tycker det är så roligt att jag vaknar än sova vidare när han ska iväg till jobbet.

Förut när jag jobbade i butiken klagade Jonas att han jobbar mest av oss två men det är jag som klår honom nu! Han har fler raster och lite längre, jag får bara ha endast ha totalt en timmas rast (30 min frukost och 30 min lunch) och jag rör mig mycket mer än vad Jonas gör på jobbet. :)
Gillar verkligen mitt nya jobb men ack så jobbigt!! :D



..

Helgen har bara varit rätt lugn och mysigt! Fredags var det filmmys med Jonas hela kvällen. Lördagen var man hos Marran + hennes busfröar! Ungarna är bara så söta o underbara! Idag, tog det ännu lugnt och åkte en litet tur till Marieberg för att titta runt.

Älskar att se hur Marrans stora flicka Aimee tecknar ännu bättre för varje gång när man träffar henne, allra bästa att se henne bete sig så vuxet när hon pratar, det är bara så dödligt sött!
När man är med dom längtar man nästan att skaffa en egen men detta får jag vänta ett par år för att jag vill göra annat och bara vara JooBoo innan jag måste kliva in i en ny roll. :P



Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se