..

Pirrigt o toklängtar!!


..

"Tyst, pappa är hemma!"
"Helvetet i min låda!"

Hahah, så jävla söt sagt av en gojjo!


Fina hästminnen

Sommar!!  Jag å Domino.. Elin å Jelona, tyvärr Jelona syns inte på bilden..
Domino & Jag med syster i bakgrunden.
En vänlig jätte som jag har fått rida då och då från när jag var ca 7 år gammal tills 15 år så fina herrn fick komma till hästhimmeln.
Jag å Some Rebel (91:an)
Some Rebel "91an" och jag
Har tyvärr ingen annan bild än liten del av härliga killen som jag skötte om under hans vitelse i ridskolan. Åh vad jag gillade 91an! Men han var kvar i ridskolan kanske i 2 år sen såldes han till min stora sorg! Var ute i skogen nästan varje helger när jag fick rida på honom, ljuvliga tider!
Jag å Laura
Laura & Jag
Har varit med många ridläger men just denna tuffa tjejen var den absolut den bästa ridlägerhästen!
Och jag brukar inte gilla sto så mycket, gillar bäst om valacker men Laura är bara så jäkla härlig!
Jag å Häxan..
Magic De Hex "Häxan" & Jag
Hon är lika elak som namnet låter men jag blev inte rädd för henne bara för att jag var döv.. Alla blir rädda för henne för att hon gör massa konstiga ljud när man närmar sig. Häxan var också en av de ovanliga sto som jag kunde komma övers med. Minns en hopptävling, fan va cool hon var! En tjej red henne före mig på en klass, dom vägrade ut sig men när jag skulle testa att hoppa lite i ridhuset men det gick inte alls!! Hon vägrade varenda hinder så jag blev skraj att göra bort mig samma sak som tjejen före mig. Men.. Häxan blev så jäkla het så hon bockade så in helvetet innan startflaggan startade och rusade mot hindren medan hon bockade hela tiden, gjorde asfina hopp på hela banan medan hon bockade. Pappa hade kameran med sig men han filmade inte det!! Dumma pappa! Men Häxan trivdes inte som ridskolehäst och en del elever är inte alls snälla mot henne så hon såldes. Jag grät floder när hon lämnade ridskolan. :(
Jag å Titchana (titti)
Titchana "Titti" & Jag
Underbar fjordning som var otroligt lat! Jag har en kärlek till lata hästar, är duktig på att få dom bli pigga.
Jag var den enda som ville ha henne på hopptävlingar, och på en tävling fick jag min världens störaste blåmärke från höften ända ner till knät eftersom hon sprang förbi en hinder. Men hon var den gulligaste som man kunde kela med! :)
Jag å Jelona
Jelona & Jag
Jelona, ja vad kan man säga om henne. Hatade henne när hon var ridskolehäst, fan vad jag ogillade henne verkligen! Men storasyter fick vad hon ville ha så jag tvingades lära mig att tycka om henne när vi köpte henne, det gick helt okej. Hade henne i nästan sju år innan vi avlivade henne grund av hon var kronisk halt. Men hon fick två fina men lite dumma döttrar vid namnet Sparkling Tequila & California Flower som finns hos oss. :)
Modell & Jag
Jaja, ni har nog läst mycket om denna vackra herrn. Han betydde mycket för mig och visade hur skit en del folk kunde vara när dom tänkte bara på pengar än vad dom har lovat.
Efter jag blev så arg och avslutade min medlemskap i sämaste ridklubb Lockenkils Ridskola och ett tag efter avlivades han.. Han var den sista häst som jag älskade så in helvetet och tränade mycket i dressyr. När han gick bort har jag inte hittat någon häst som jag kunde tycka om att vara med som jag var med Modell. Han var också den sista "seriös" häst som jag red på, därefter har jag bara "strö"ridit på travare.
Just nu har jag enorm lust att hitta en "riktig" häst, typ halvblod eller hannovare och köra igång med ridingen igen.
Det finns några till som jag håller mig kärt..


..

Inte roligt... Är hemma från jobbet idag, fick feber inatt.
Var skitvarm eller frysade om varannat och huvudvärk var inte rolig.
Nu kan man bara gissa hur min samvete mår just nu, usch!
Men har iaf softat rejält med en del serier + filmer med Ebba hela förmiddagen.


In memory <3

Bamse Min underbara Bamse.. Minns att han var sjukt söt när han var en kattunge. Gick ofta till grannen för bara få vara med honom till slut började han följa hem till oss och stjäla Musses mat. Grannen brukade inte låta katterna bo inne medan vi gör det. En dag gick mamma dit o gav grannen 5 kr o tog med hem honom. Han hette Klas då, fult! Ofattbart nu han har gått o blivit 12 år gammal! Kan verkligen inte förstå mig på folk som köper o säljer/skänker bort katterna efter en tid o köper in en ny igen senare. Om man köper en då ska man fanimej se till att den ska få stanna kvar i en samma familj o må bra. Känner några folk som köper nån kattunge när den har blivit lite större så hejdå! Efter ett tag köper dom nya, hemskt!! Samma sak med hundar o andra djur. Jag själv har inte köpt någon djur o säljer den efteråt utan har behållit tills dom dör.
Bamse, min fina svarta björnen.
Keligaste katten som jag har nånsin haft!
Tänker nästan jämt på honom, tråkigt att han fick avsluta sin liv på hemsk sätt.
Hittade en på min lilla Musse! Saknar honom så mycket!
Musse, min "bror" (man kan säga att mamma skaffade oss nästan samtidigt), bästa vän och lika gammal.
Nu i maj skulle Musse fylla 23.
Han somnade in en vecka innan han fyllde 16. Saknar honom otroligt mycket.


Jooneso<3

J&J
Crazy
2 månader JooBoo Jooneso <3
Jonas Joo Fick oxå orignalbilder från studentdagen från Neta =)
min själ tar gäldjeskutt när man ser dig hjärtat bubblar din lite sneda leende hjärta blir varm av din leende din snedpuss får mig att le stort Du gör mig bara så lycklig! Love you, Jonas!
Falkenberg
Med honom kan man skratta tills man får skrattkramp.. Fyfan vad jag älskar honom såå!
Apis & Suris
Vi i våran nya fina bil! &lt;3
Jooneso, kärleken till dig är obeskrivlig!<3


..

Alice & Stella
Kom på att jag har ej berättat för denna lilla roliga händelse när Alice var hos oss för en månad sedan.
Hon satt och kelade och retade Stella, Stella är inte sån som säger ifrån utan bara försöker smita undan. Jag sade att hon får sluta reta Stella men Alice sade
- Nej, jag klappar henne, inte dum måste snäll mot katt.
Jag- Ja men katten är irriterad på dig, akta dig att hon ska göra dig illa om du forsätter reta henne. Låt henne vara för att hon vill sova ifred.
Alice nickade till svars och följade mig till tvrummet men stack ganska snabbt tillbaka till Stella men typ efter några minuter kom hon tillbaka och såg lite ledsen ut.
A- Katten bet mig *där* (på armen).
Jag- ja just det vad jag sade att du ska låta henne vara, du får skylla på dig själv.
A- *tyst*... inte klappa mera, katt måste sova.
.
Haha, ibland kan ungar vara roliga och smådumma! :)


..

Suck!
Är sjuk för andra gången på 3 veckor! Men lindrigare än Jonas, har huvudvärk, förkyld och hostar lite grann.
Hela veckan har Norrbacka varit en sjukstuga, storasyster är sjukast av oss alla men mamma och lillsyster verkar ha klarat sig.
Men att vara sjuk är jobbigt just nu för att Örebro är så jäkla varmt så man dör nästan i värmen!
.
Jag tror att jobbveckan kommer bli jobbig..
Hoppas jag slipper i alla fall att stanna kvar hemma, vill ju inte vara hemma när jag har praktiken (inte heller om jag har fått anställning!). Får en sån dålig samvete.. Men får väl kämpa genom veckan.
.
Helgen har varit okej men ändå så tråkigt. Men nästa helg kommer bli 100 gånger bättre! :)


Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se