Skååne!

Sitter o slösurfar lite innan man ska fixa sig sen blir det Skåne!
Känner mig inte 100% bra, drabbades av förkyldning så fort när jag kom hem igår efter jobbet.

Men nu i helgen ska jag se till att njuta som helvetet att få rida igen efter 3 hemska månader utan ridning!

hejhejå!



........

Åt en panggod middag i stan.. Mamma bjöd på middagen, mycket bättre!

Eve gjorde en del tabbar därinne på resturangen, satt o skrattade åt henne precis hela tiden.

Fanfan, glömde kvar övningskörskylten i jeepen så man kunde inte köra hem från stan.. suuck!
Längtar verkligen att ha lappen! Bara dra någonstans!

Ohlala

Senaste veckorna har varit toppen. Massa folk att umgås med och massa händelser.
Självklart att allting har inte varit så perfekt men ser mest de goda sidan.

Slet ihjäl under skolveckan, ujj. Men helgen var mysigt!

Passade Svullo o Boffo i fredags, Martinas lilla bebis o hennes pappas trotjänare. Kom dit vid åtta tiden, hon o folk var kvar så man satt o var lite sällskapsjuk med alla fulla o glada folk utom lilla Joel som var spiknykter o var deras skjuts till stan/festen som pågår någonstans vid slussen. Dom stack vid nio tiden, hundarna blev helt galna o busade som tusan! Satt bara o skrattade, dom var bara så gulliga! Dom höll nästan riva ner hela lgh så jag drog ut med dom. Fyfan, att behöva gå i en invandrartät område o det är ju mörkt som tusan.. Men blev genast lugn när jag kom på att såna brukar va skiträdda för hundar. Det kom en hel familj och jag dök upp helt plöstigt o jag blev nästan rädd för att familjen skrek o sprang iväg. Hahah.
Senare drog man ut igen o det var mer läksigare för att massa knasiga var ute så jag busade o hade dragkamp m Svullo så det höll folk borta från oss. Perfekt!

Lördag blev det massa social o minnessnack med Rebecca, Joel, Jonas o lisa. Skönt att va lite sällskapsjuk! Lisa drog iväg så vi 4 andra packkade in oss i Joels bil och drog runt lite i stan. Åkte till en "fjortisfest". Träffade en del nice folk där, kul! Träffade oxå en del folks mitt i stan, gamla vänner från tullängen.

Idag blir det panglugn söndag för mitt del. Men vill gärna va sällskapsjuk igen! Att sitta hemma o ta för lugnt är inte precis kul för att jag är mest sugen att snacka bort tiden. Men detta behövs nog ändå mot min vilja.



Myspys

Tvingar mig att uppdatera lite. Min lust att blabba upp massa saker har varit borta i ett tag o som sagt att jag håller mig till bilddagboken.

Nåväl! NU sitter man hemma o myser m Ebba. Skiter i dagens enda 50 minuters lektion svenska B. Ska ligga o slagga i soffan m Ebba snart o se på en småläskig film som jag råkade somna igår natt framöver teven. Och vill absolut få se den nu! Så det ska jag göra snart.

Igår var det en helthelt underbaaaaar dag! Helgen blir det nog skojigt igen med massa snack m bästa killarna o några girls!

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se