Bettna!!

Drar till Bettna idag med de bästa! Till Martinas pappas hem och vi ska mysa sönder oss där med massa snack.

Men nu först ska man åka till Marieberg för att leta efter en studentklänning och klänning till bröllop i slutet av maj. :) Sugen att springa till system o köpa en mojito flaska!! Nää, det ska man inte göra för att man har ju redan gott med dricka.
Spar alla min slantar till helgen, klänningen, tågbiljett o bensin till en litet tripp i slutet månaden som jag ska göra. :) Ska inte heller glömma att hämta ut min studentmössan nästa vecka!!! :P

Pussheejs till er allihopa!!
Ha en skittrevlig valborg!!!

Nyfiken!!!

Har ca 50-65 läsare varje dag, är nyfiken vem ni som läser.. =)
Hoppas ni våger berätta vem ni är. ;)

Ha en riktig härlig valborg och hela helgen deni! :P

<3 <3


För första gången på 1½ vecka är vi borta från varandra.. Toksaknar honom!<3

Saknar hans sälllskap, skämt o apateater. Gör massa saker tillsammans som man brukar egentligen göra det ensam men vi gör det tillsammans. Får stå ut tills söndag då får jag krama o pussa sönder honom!

Är glad att vi råkade träffa igen på en onsdag nästan 1½ vecka sedan efter en lång tid från varandra pga massa saker och jag orkade inte med allt. När man träffade kändes allting så bra och vi började prata massa och på fredagen fick man komma o festa lite med folk hos honom sen jag o min närmaste vänner stack till krogen o hade en toppenkväll. Så efter detta hittade vi tillbaka till varandra och han fångade mitt hjärta. Många hans vänner uppmuntrade oss sjukt mycket o stödde oss enormt mycket och min vänner gjorde det också.

JooBoo <3 Jooneso


Miss u


(Bilderna som jag har tagit på pappas begravning)
2008-08-18, fick man säga ajdö till en person som jag har älskat mest av allt.

Pappa!
Saknar dig otroligt mycket
Så mitt hjärta kan gå sönder
Du var ju mitt allt
När du gick bort
Slets mitt hjärta ur
Hjärtat följde med dig
Upp till himmeln
Där kommer den att stanna för alltid
Tills vi möts igen
Längtar till den dagen vi ses igen

Du är otroligt saknad och älskad!<3
Ingen kan göra mitt hjärta hel igen..
Saknar att höra dig säga - pappas lilla flicka!



fyfan!

Inbrott i Jonas lägenhet imorse! Nästan allt blev stulet..
Och till med min enda sak som fanns där, bärbar dator! Grät direkt när Jonas smsade o sade att den var borta. Ångest! Jonas o kombos bärbar var också borta o massa annat... Jisses..

Men!!!! Vi hade jäääääävligt TUR i oturen!! Lukas o Jonas haffade tjuven helt sjäv innan polisen kom. Det var typ en granne som bröt sig in hos hans lgh.. En jävla knarkare! Men polisen tog all våra saker från lgh så vi får dessa tillbaka ikväll, imorgon eller på måndag.

landet<3

Faaan vad otroligt skönt att vara hemma på landet igen! Och helt ensam hemma, peeerfekt!
Kämpade att sova ytterligare 2 timmar imorse men Ebba o Bamse stör hela tiden för att dom ville att man skulle kela med dom.

Saknar dig, min hjärta!<3

sömniga

Nu är jag o Jonas riktiga sömniga.. Åt taco till middag för att få bort alla grönsaker som fanns i kylen innan han åker bort imorgon och jag ska vara hemma på landet.

Gick ju en promenad till Time. Stack före fyra och var framme tjugo över, gick typ powerwalk hela tiden.. Lätt att hålla takten med tugggummi o tänka på massa saker så håller man igång. När man hade typ några hundra meter kvar kom Jonas körandes, han ville bergpis vara med och koppla av i stallet. Åkte med honom sista biten. Träffade bästa Jonna! Också Lolo, skönt att bara va i stallet o prata massa saker.

Nu håller Jonas att packa inför resan.. Sen packar vi alla min saker i bilen och drar till landet!

nåja!

smörgåsar har slinkat ner till magen och man har vilat..

Nu gör man ordning och börjar gå vid kvart i fyra! Går hellre dit men ska försöka fixa en cykel senare så jag kan cykla dit, bilar är ju så onödiga.



Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se