Kåtbocken!

HAHAHAHAHAH!! Ebba är de värsta kåtbocken! Hon juckar runt jämt på sin tusenfotning gosedjur. ;D
Fan, Eve o jag skrattar sönder oss.. Magen gör sjukt ont, hahaha!!

Yeeeaaah!! Mormor o morbror kom nyss! Myspys!! Mormor kollade direkt ner o upp sen sade han - blir du bara ännu större eller är det jag som blir ännu mindre?!
Hahah, min lilla söta mormor! Lite elakt, förderar mormor hellre än farmor pga mormor är skitduktig på tsp för att hon hade 7 syskon och 3 av dom är döva så mormor kan teckenspråk. Men tyvärr jag ärvde ej deras dövhet utan blev sjuk i gulsot som hade sönder min hörsel. Jag var jävligt gul som bebis, hehe.

Yeaaaaah!! Fick en litet present av en kompis, älska den hårt! :P Bilden kommer upp snart :D



paint

Näha, man måste måla 3e gången ändå.. Men det kommer bli mycket mycket bättre än gamla äckliga tapeten! :P
Kör håååårt med städningen med mamma nu! Det ska bli rent o snyggt! Cårstädning kallas det. ;) Så det ska va rent inför all gäster och påsken. :D

Fan vad jag blev superglad över en skitgullig sms igår! Går omkring o är grymt glad hela tiden! :P
Du är verkl bäst! Ni andra några är också bäst! Ni vet hur jag kan bli superglad för en småsak. ;)
M, jag älskar dig verkligen efter du har gjort allt för mig! :*


varför inte?

Att bestämma en tid med bästa killen som jag vet o lyssna på hans berättelse om hans resa? Lovade tydligen att ses o fråga ut honom massa smaksiga detaljer och det ska jag göra! Snart!

Igår körde jag hårt efter med en del massa problem med att fixa lilltoan men nu är den nästan färdig! 2e målningen ska göras idag! Mormor o morbror kommer hit om några dagar, lycklig!

Ja ja, massa frågor.. Men som sagt att allting är ett historia nu och jag ser allting i nuet så jag ska bara skita i allting som är förr. Det är nuet nu, gammalt betyder inget så varför bry sig om?
Nu ska det njutas!
Yeaaaahoooo, här kommer jag! =D


Joo <3 modell



Modell & Joo

Tänker jämt på massa roliga minnen man hade med Modell.. Känns som allting är så perfekt att få träffa Modell.
Joggningen skippade jag idag, hann med att städa, måla och gjorde massa småsaker i hemmet innan jag drog o myste ihjäl med Modell.

modell

YEEEEAAAAHH!!! Åkte och hälsade på Modell idag.. Fyfan vilken känsla!
Höll seriöst nästan börja gråta floder när jag kramade honom medan han tuggade sin hö.. Sjukt härlig känsla! Kunde inte förstå hur han kan betyda så äckligt mycket för mig! Kliade o gosade med honom i ett bra tag sen borstade man lite..

Han har stort plats i mitt hjärta... Ingen annan djur eller människa kan slå mitt stora kärlek till honom.. Har älskat andra djuren såklart för att varje har sin speciella plats.. Människor, de har jag verkligen svårt att älska ärligt men gilla dom kan jag göra. Därför jag har inte skaffat mig någon att leva med i livet, det valde jag för att jag väntar hellre på de rätta än kära ner mig i en person för ingenting.


Hemma från stockholm!

I några veckor hade Paula klagat att man skulle åka upp till henne o mysa med hennes familj nån gång under helg.  I måndags ville hon att man skulle absolut komma och fira hennes sambo Robins 23 årsdagen. Vi planerade middagen och allt! Det gick superbra!! :P
Åkte tåg med söta Malin och satt oss i djurvagenen med en del folks som man satt och pratade under hela resan. Fick gosa med en superdundersöt iller vid namnet Sebastian. Avskydde illrer förut men nu tror jag är kär i såna djur! Skiljas åt Malin och Tina + Mira vid tågstation för att möta Robin som väntade på mig. 
Snackade massa roliga skit med honom under hela bilfärden till hans hem där väntade underbara Paula. Kramkalas med allihopa. :D
Supergod middag med god vin och massa prat in till sent på kvällen.
Dagen började med att ungarna väckade titt och tätt från halv sju tills typ nio. Sen skyndade Paula och jag med att handla massa mumsbitar till Robins födelsedagsmiddag. Fan vad Robin klagade hela dagen att det skulle va bättre med annan present o allting skit, haha. Sen sparkade vi ut Robin och barnen så vi kunde svänga ihop middagen som blev sjukt god som tusan! Dagen firades med vi allihopa och hans mamma, riktigt mysigt! Tårtan var supergod. Robins storebror kom helt oplanerat och när alla gästarna har stuckit ville Paula fixa mina naglar..
Jisses, men kul i alla fall! =D Satt och njöt av hennes behandling. Det var massa snack om livet, en del drinkar och vin. Naglarna blev förlängt mer än 1 cm så min naglarna är 2 cm långa.. Allting som var lätt förut blev plöstigt så svårt att klara på snabbt tid.. Hahah, det kändes fånigt att kämpa med allting. Ovant med överdrivet långa naglar.
Söndag blev det massa soft o snack som vanligt. Drog till Sickla och kollade runt innan jag skulle träffa Malin och Joel för att färdas hem till Örebro. Tänkte ta en kvälltåget hem men Malin envisas att amn skulle följa med och jag ville också gärna slippa sitta på tåget. Hemresan gick sjukt fort med massa skrattanfall! 
Mamma fixade en riktig god middag, trodde nästan jag kunde dö! :P
En kom senare på kvällen o överraskade mig, haha.. Så det blev snack o film med massa chips o godis.

Idag ska dagen njutas! =D Massa soft, städning och jogga en liten runda! Har varit grymt elak mot mig själv hela lördagen o söndagen med att sällskapa Paula utomhus. ;D Så jag måste springa o känna hur det är illa med mina lungor, haha.

Sooft

En riktig softardag blev det för mig! :P
Vaknade halv tio o låg kvar o läste.. Åt frukost på sängen också, mysigt! Med Bamse hos mig.

Nu har man sättit igång med att måla.. En grej saknas så mamma passar på att handla när hon är i stan.. Då jag ska ut o skotta bort lite snön för att kunna få ut min fyrhjulning o zoomer!!
Har saknat som fan att få åka min zoomer!! Men batteri är stendöd o en man ska komma o hjälpa så jag slipper lämna in på verkstaden. :)

såja!

Nu har man ansträngt sig att ladda lite pics till systers dator så jag kan liva upp lite bloggen, bilddagboken o facebook!

Laddar in lite från fredags..
   

 

Röjjade runt med Lina och killarna hela kvällen.. Med andra folks också såklart.

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se