..

Att åka bil igår efter jobbet mot Marieberg var fyfan!
En saab kom i hög fart förbi oss vid NetOnNet´s liten rondell när vi var mitt i rondellen så saaben körde över cirkeln o saabens bakhjul var i luften.. Massorvis tjocka stener föll mot oss.. Senare höll saaben nästan åka ur vägen..
Gissa hur mycket arg vi blev?! Såg att det var rödljus längre fram o saaben har stannat så körde vi upp bakom o Jonas tutade jääämt för att saaben körde som en idiot på vägarna!
Killen i bilen bara fuckade och när det var grönt, saaben flyttade till annat fil så Jonas körde ifatt brevid så vi visade vad vi tyckte om hans körning.. I stundens hetta körde Jonas väldigt nära på sidorna och killen var så fyfan kall och ryckte på axlarna när jag sade att han var en sån jävla idiot..

Blev alldes skakig efteråt.. Saaben var skitnära att köra på oss vid rondellen och han var verkligen trafikfara för att han tappade nästan kontrollen när bilen halvflög. Ville bara slå ned idioten!



..


Nu har vi äntligen sagt upp torpet! Ska leta nån lägenhet i stan, typ i norr..
Trivs självklart fyfan bra i torpet men flyttar grund av några orsaker inte grund av jag blir typ halvarbetslös i höst med bara timlön. Känns lite sorgligt att lämna denna underbara ställe men det är mest jag som fick nog med vissa saker.
Känns i alla fall väldigt skönt att få slippa allting runt omkring och börja på nytt! :D
Letar naturligvis en bra lägenhet som vi kan bo länge, att flytta runt är inte så himla kul. :)




..

Igår var Jonas heeeeeelt underbar!
han städade hela huset, diskade, tvättade bort all smustig klädhög och när Laura besökte oss fixade han vindruvor och iskallvatten helt självmant till oss.. Wow!!
Bästa av allt var han som lagade maten också!!

Verkligen superbra karl jag har! <3

Jonas, löööve yöu!<3

..

Yeeeeaaaaahhhoooooo!

Nu har man äntligen gett Jonas hans födelsedagspresent två dar sedan! :D
Som sagt att Jonas har egentligen slutat röka sedan okt men social/feströkar då o då men nu i våras var det ju varmt så han gillade hårt att socialröka nästan jämt så jag frågade om han ville ha sin födelsedagspresent får han låta bli rökningen i en månad.. För att se om han har verkligen inte fallit in rökningen igen. :) 
Naturligvis glömde han bort en gång när han blev rätt full men äsch jag är snäll ändå för att han fyllde ju år och man ska få något! :)

Det blev en äkta blå/grå Allstar Converseskor till Jonas, riktig snygg! Köpte mig en vit par också, gillart! Jag har alltid använt fake men nu vi två varsin äkta.. Kopior eller inte spelar i alla fall inte stor roll men typ alla har det så kul att också ha egna. :)
Ville ge honom nåt äkta vara pga han köpte ju två stycken OnePiece till mig.. Helt vansinnigt!

..

Haha?? Så löjligt att solen ska skina just idag när jag vill allra mest va ledig!?
Vädret i h-sand var skrattretande dålig alla dagar utom en var lagom varmt men lite kyligt så det blev lite havsbad men resten var bara molnigt eller regnigt.

Hoppas jag fixar ett jobb och hoppas på treveckors semester nästa år då blir det MITT tur att njuta av semester i västkusten och hinna träffa min fåtal släkt! :D Längtar redan dit! Att bara vara i sommarstugan är de bästa jag vet men dock i några dagar sen blir jag rastlös! :) Göteborg ligger ju nära så man kan bara åka dit.

Nu framöver passar jag gulliga Mira, att vakna med henne imorse mellan mig o Jonas i min gamla säng var grymt mysig fastän man sov dåligt hela natten. :)

Blir bara så irriterad på min mamma som är ibland så löjlig, vi har pratat mycket om "kamphundar" hon säger att hon har ingen fördomar men tycker att såna ska ändå inte finnas i Sverige. Öhh?? Så jag hade ju med mig Mira och hon ville så gärna hälsa på mamma men mamma sprang bara iväg och började nästan lipa.. Ebba fick inte heller hälsa på Mira enligt mamma pga att Mira kan ju bita ihjäl Ebba.. What?? Ebba o Mira har ju setts förut och det brukar faktiskt vara att Ebba är elak mot Mira.. Men dom lekte tillsammans i alla fall på slutet. :P  Hon har visst fördomar mot dessa "farliga" punkt slut. :)

..


Härnösandfestival-gänget

..


Eliza
Såna nappar ska min bebis ha! Har ju ingen bebis så jag köpte den ändå så att Eliza kan få oss flera gott skratt med sånna tänder! :D

..

Igår besökte allihop på en släkting efteråt skyndade Cattis o jag till stallet. Cattis är Jonas lillsyster, knäpp tjej som jag skrattar nästan konsant åt henne! :P Fick alltså träffa den välkända Bobby som hon pratar alltid om och Bobbys kompisar Dissy&Tessy. Jag ääääääälskar shettisar så gissa att jag blir pi glad att få pyssla och köra dom!

Tessy JooBoo Dissy

Fick provrida Cattis sköthäst Bobby. Mysig islänning/russ! Skrumpig häst! :D

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se