Mys

Mysade rejält med Svullo + Boffo idag. Var hundvakt till dom idag, skönt att få kela o gosa med rejäla hundar. Än lilla söta Ebba hela tiden, gillar ju "riktiga" hundar. Promenad runt i en invandrartät område = massa rädda invandare + massa blicker + konstiga folk.
Svullo gillar "anfalla" folk ibland när han har lust, höll nästan tappa honom medan han ville hälsa en man, såklart att mannen blev grymt rädd o tänkte nästan springa iväg från oss. Tur jag kunde hålla honom, höll nästan tappa för att Boffos koppel krånglade så jag försökte fixa.

Boffo & Svullo

Pizzamys med Martinas pappa + hennes Erik, efteråt drog vi till idrotthallen. Där spelas fotboll. En del folk var där, träffade några o var social med dom.

Antar att Danne, Hugo, Kristin o jag kommer att plåga ihjäl varandra under Thailandresan! Hugo, Danne o jag har plågat rejält igår o idag.  Vilken normala killkompisar jag har som älskar att plåga varann! Men det är bara så roligt att vara med de!

Satt med Danne, Hugo, Jonny, Martina, Malin, Dennis o Adam. Träffade också andra folk o snackade m några, trevligt.
Det var riktigt mysigt att sitta med Martina o snacka massa skit! Längesedan man fick göra med henne.



Elins slav igen!

Gaaah!
Nu kräver Elin att jag mååååååste städa igen, suuck. Får jag aldrig slippa att behöva hjälpa till någongåns skull? Ja, bara när jag är bortrest. Men att städa typ 3-5 gånger i veckan, fyfan. Det räcker ju kanske bara 2-3 eller nåt.

Jaa, längtar otroligt mycket att få flytta hemifrån! Men stannar nog kvar hemma tills jag tar studenten i nästa år sen drar jag iväg om jag kan! Flyttar gör jag bums om jag har nån att bo med.. Bo ensam, nej tack!
Vart ska man bo vet jag inte riktigt, drar dit någonstans som erbjuds roligheter + jobb så kommer jag gärna!

Jobbar nog som målare i ett tag, typ 2-5 år sen skulle jag vilja byta till annat jobb. Slita som målare i typ 25 år, nejtack!



Yeah

Har suttit o försökt lära mig hurfan man kunde fixa in header. Stör mig på vissa fuktioner just nu men lika bra låta bli än förstöra allt. Den duger bra just nu, som sagt att jag är nybörjare. =)
Är nöjd på nåt sätt nu, bättre än ingenting ju!


Är glad att jag går i en underbar klass, 2 tjejer + 7 killar. Jargonen i våran klass är bara så härlig o brutal samtidigt.
Kan vara ärlig att jag har lärt mig massa saker av killarna, deras tänkarsätt o åsikter. Som flesta vet att många tjejer har dåliga självförtroende o massa skit som gäller utseende.
Frågar ofta killana om saker som tjejer tänker alltid på men blir nästan alltid impad när dom har svarat.
Ofta frågar Kristin o jag t killarna om nån tjej är snygg, för att vi tyckte att tjejen såg jättesnygg eller är bara så fin. Men vi gapade när alla killarna säger

- Nej! Usch fy! Den tjejen är grymt ful!

Så killarna förklarade att dom gillar "normala" tjejer, dom får inte vara för snygga så dom är jättetråkiga. Liksom tom i skallen säger en av killarna.
Under 3 år tillsammans med killarna har vi lärt oss ganska mycket saker av dom. De är bara enkelt för underbara att kunna snacka med o göra saker med. Som sagt att jargonen kan vara ganska hård ibland så några folk tycker ibland att vi klassen är ganska grymma o elaka mot varann men vi älskar att skämta. Skämtar typ nästan varje dag, det blir nästan aldrig tråkigt när man är med dom.

Det blir ganska ledsamt att behöva lämna klassen år 2010.

Så man får njuta av våra sista år tillsammans med dom underbara klassen!<3



JooBoo

Nåja, så man har skaffat en blogg. Många har tjatat att jag skulle skapa en egen blogg.
Testar med att blogga o ser om jag tycker det är kul men annars gillar jag Bilddagboken bäst. :D



Kommer nog skriva om allt som händer i mitt liv och tankar som dyker upp i min hjärna.


Gjorde nat.prov i engelska idag, det gick väl okej tycker jag. Huvudvärk efteråt!
Slutade tidigt på onsdagar som vanligt vid kl tio. Bad snällt att Elin (storasyster) kunde komma och hämta mig i Mellringe så man slipper ta halv tre bussen hem. Ja, det är riktigt dåligt bussförbindelse till mitt hem.
Hon kom o hämtade mig, sköööönt! Men hon hade krav att jag skulle hjälpa henne med att städa huset som var inte så smustig. Vilken pedant till storasyster har jag! =)
 Har städat överallt, skönt med rent runt omkring ibland.

Försöker blogga när jag har tid o ork. Kommer nog att ladda in en del bilder också.

Välkommen till min nya blogg!



Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se