näha

Inget mer smärta i nacke! :)

Har typ styrketränat, burit massa höbalar fram o tillbaka. En höbal á 11 kg + golvet var täckt m massa hö o halm så det gjorde ännu tungare att gå o bära samtidigt. Bar två åt gången...

Wow, åt ovanligt mycket morötter igår o idag! Med dip allstå, enbart morötter är hemskt svåra att äta!



på g?

Nackspärr på G? Nacke gör lite plågsamt ont när man vrider åt ett håll, aj.

Ge mig nytt helosansalva! Ingen annat biter på min cpiga torra händer som blir bara fucked när man kommer ut i kylan. Jo, kom på att en finns i stallet! Så man kan pallra dit o stjäla helosan från hästarna, hehe.
I FB finns en film med min söta älskade Jelona, hon är tokig i att mumsa sig helosan. Min lilla knäppgök.

XXX

Utegång blev de i fredags. Förfestade hos bästa Rebecca m några nice folks. Strömpis, Elena o jag stod utanför o väntade på Becca o Cec skulle komma. Vår tår tappade känseln, när man var inne var det inte mysigt att få värmen tillbaka i tårarna! Kul att komma in o se alla folk säga
- DU?! DU?! Du här med oss?! Sjukast!!
Fick aldrig vara ifred blev ännu surrigare i skallen av all kknnackandet på axeln + prat fastän man drack inte så värst mycket. Dansade loss m härliga folks! Stapplade (sprang) som fan från Strömpis till tågstationen för att hinna m sista bussen till mellringe. SysterElin hämtade mig så man kunde få komma hem till min underbara säng.

Som vanligt när man har supat dan innan så när man vaknar och man har massa myror i fingarna som vill städa. Detta är typ min lilla bakissyndrom men man mådde sjukt bra, hur fan känner man sig bakis?? Spelar ingen roll hur mycket än man gör men lyckades aldrig. Huset blev skinade ren, överallt! Malin kom över till mig m Svullo som hon passar. Myste ihjäl m några filmer o massa godsaker (morötter m dip o lite chips). Se Ebba bli lycklig över att ha lite makt över Svullo.. Visste inte ens att min sockersöta kunde va sån kåtbock! Filmen kommer nog att finnas i FB sen.

alltid

Idag sade några att dom måste alltid sitta o beundra min header på Ebba för att hon ser sjukt söt med sitt uppspärrat hundögon medan jag tar en mumsbit på henne.

Laura, Rasse o Robin tvingade mig att va med o bowla på idrotten idag. Tycker bowling är grymt tråkig! Men just idag var det lite kul, var bäst av alla i början sen gick det dåligt för mig för att handleden gjorde sjukt ont o svullade upp. Ajj ajj

Nåja, nu har man tvättat nästan all kläder!! vafan, måste shoppa lite mer men ska nog vänta med det tills slutet av månaden. Imorn blir det hårdträning!! Tränar nog ensam för att man börjar halv två imorn o busstider är kassa så jag måste ta sista morgonbuss som är framme i stan vid nio så kör jag med att träna sen strosa runt på hindermässan innan jag drar t skolan för att käka lunch.

F&S

Drog till Friskis&Svettis efter plugget o körde hårt med nedendelen, alltså ben som jag körde hårt med. Har ju träningsvärk uppedelen o de behöver ju få vila lite. Kondis körde jag hårt med också. Skön känsla efteråt!!


Herregud!! Hur fan kan man anklaga en för småsak pga sitt sjukt löjliga svartsjuka??!! Verkar som alla går på tassar runt på en viss men all som jag har sett o upplevt vet jag att denna personen kommer att hamna i knipa sen. Alla vänner kommer att lämna o slänga denna som en skräp..
Svartsjuka, förstör verkligen allt! Om man lider av det så denna person förstör precis allt men skyller bara på andra.. Skitlöjligt!! Om man tror att man kan säga vadsomhelst, då man är jävligt dum.. För att man ska ALDRIG vara så taskig.

Vänner är värda som en miljon guldklimp.. Såklart om nån förlorar allt så man förtjänar inte alls de.

J, jag älskar dej!! Du är mitt guldklimp, ingen dumma folk ska förtjäna att ha dej!

JooBitch

Tänkte nästan sönder min hjärna med massa mattefrågor idag.

Styrke/Kondisträning i Friskis&Svettis. Fyfan, va skönt att få träna! Joggningen var ett måste! Sprang mer än tio min blev härligt sluttömd på energi som man hade inte gjort av under hela träningpasset i 1½ timma.

Lilla Toves rum är helt klart! Stjärnorna blev verkl snygga!

Träning imorn igen med Malin!



hooome

Ljuva ljuva Örebro!!! Tog tåget från Laxå t Örebro o var hemma kvart i sju. Liftade med Anetta o Jan för att dom åkte upp till Askersund för att lämna Palmy till sin nya ägare.

Helgen var skithärligt!
Lördag blev det bad... Emelie kom från Mellerud o var med oss fram till söndag. Vi allihopa badade o ägde nästan hela bassängen så vi alla fick hjälpas åt att varna oss att vi ska inte krocka med andra. Folk där tyckte nog att vi var helt knas.. Tacodags efter badet, mumsgott! Blev grymt ridsugen efter middagen så jag frågade alla om någon ville hänga med mig. Nääha ingen ville så jag drog ut o njöt! Red på Statesman ca 45 min.. Hääääärligt!
Pysslade med PalmyDays för sista gången. Sen på kvällen när alla har gått o lagt sig så satt jag o Emelie uppe i stugan o höll att förfrysa i flera timmar tills det blev fyra sen gav vi upp för att värma oss o sova.
Söndag, hemresa! Ville bara få stanna kvar!! Grr!! Ska fanimej dra dit igen snart när snön är borta!



Hunnebostrand

Nær man klev av tåget.. Ååååhh Uddevalla! Ælsar denna staden o Hunnebostrand!
Att få træffa bæsta Stine efter en skitlång tid!! :P:P

Off i några dar.. Hæstar o socialt gæller 100% nu!
Pussheejs

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se