Helgen

Fredag, jobbade som vanligt men slutade tidigt för att träffa Stine i stan. Herregud, så härligt! Kunde inte sluta att krama henne! Smet in RosaDeli o mumsade oss liten bit mat o satt där i tre timmar. Skrattade mycket så till sist Jonas kom o dunsade ner bredvid mig, - vafan du är så besatt av att titta på henne så jag fick stå ute o försökte vinka precis bredvid dig.
Hahah, det säger väl allt att jag skiter i allt för att jag har min Stine hos mig! :P
Vid sextiden fick vi säga hejdå henne när hon brummade iväg mot Stockholm.

Hyrde en gäng filmer och Nettie&Bamse kom för att våldgästa oss. Mysigt! Satt en del också med fotokatalog för att följa upp vilken utveckling vi hade innan Nettie började gymmasiet. Knasigt att jag minns noll henne när jag var liten fastän vi åkte taxi varje dag i nån år. :)

Lördag, massa mys o filmtittandet på morgonen. Gjorde frukost o servade till honom så han kunde krypa från sängen till soffan. :)
Senare åkte vi för att "jobba" med några på en pokerkväll. Första timmarna trodde jag att vi skulle dö av tristess men efter några timmar var det verkligen roligt! Pratade med alla som inte var med o spelade, några snubbar var riktig sköna!

Söndag, tog det väldigt lugnt. Sen hjälpte vi lite mamma med att fixa småsaker o Jonas surade rejält för att han kunde inte hitta sin speciell kläder som han krävde, haha. Sen kom vi på att vi kunde ju passa på att kolla huset när det var ljust pga sist fick vi titta överallt med en ficklampa för att det fanns ingen lampor. Så man åkte dit med mamma, hon blev förälskad. sen utforskade vi noga i utehusen o gäststugan sen gick vi till mannen o tackade ja til huset. Om några dagar ska vi skriva under sen blir det flytt!



sweetheart

Sitter o glor på Bygglov och längtar efter Jonas som kommer hem ungefär om 20 minuter.

Sen ska man hjälpa honom med att göra ordning golfen som ska bes på onsdag o får se vad för brister som vi måste fixa. Hoppas på småa fel så vi kan köra igång med att fixa lite på 740n sen sälja den.

Jonas är verkligen glad pga huset i Kvinnesta har "garage" där finns gott om plats så han kan ställa sin gamla cross o andra grejor. Under några månader har vi smusslat med att inte låta mamma veta att han har en cross inne i ladan pga hon skulle bli glad haha men syster skulle bli asförbannad. Men nyss hittade mamma den men hon sade inte men syster var verkligen sur, dumt ändå pga platsen crossen står är proppfull med saker o mer saker kan ändå inte komma in.. Så syster envisas ändå bli himla sur över detta, dumbom.

Ohmygod

Gah, inte lätt att hitta två råttor/möss.. Vill ogärna köpa från djuraffären.
Hmmhmm

Vill gärna ha två rått/mössflickor och dom kommer att bo i en lyxig antik bur med tre våningar.
Bild på min bur kommer att visas om några veckor, buren finns hos Ovolin och det är bara en som finns kvar så passa på att köpa en så ni har en mycket unik bur!



Pics

Nu kan ni se lite pics som togs under nyårveckan. :)


Snöbrottning

Syskonkärlek

Alice

Alice stormtrivas med att bli slängd i snön o få snö på sig :)

Cattis & Jonas



Småfix

Idag ska jag nog sortera lite grejor i ladan. Jonas saker ligger överallt efter stressflytten i somras.
Ska också gå genom huset och samla allt som är mina, lakan och blomkrukor typ. Kläder tror jag också för att syskon stjäl alltid från mig. Ska verkligen rota genom hela huset! :)

Lika bra sätta igång med att göra allt lite i taget så vi slipper stressa eller nåt så vi kan råkar glömma nåt. Skönt att bo kvar på landet men mycket närmare till stan! :)



TRE veckor!!

Om TRE veckor flyttar vi från Norrbacka till Kvinnesta och bli sambo på riktigt!
Faaaan vad härligt!!

Tackade ja till huset idag när vi var där för att kolla allt igen i ljuset o kollade alla småhus som ingår huset, älskar allihop! Bästa av allt var gäststugan! Kan lova er som kommer o sover hos oss kan ha det riiiiiktigt mysigt!
Fyfan, längtar verkligen att få flytta! Känns som jag klarar nästan inte bo kvar längre till med massa krångel.

Då det blir också 2-4 nya familjmedlemmer för oss när vi flyttar in! En av de ville jag egentligen bara ha en men Jonas envisas att ha två. :)



Tebax!

Igår stannade man hemma efter en konstig dag ock natt med en sorts kramp som jag har aldrig fått förut.. Rätt plågsamt och sov helt enkelt jättedåligt.. När jag fick sova ut då kändes det mycket bättre men huvudet var jättetungt.
På eftermiddag piggnade man till rejält och åkte till Nettie för att mysa efter typ en timma kom Jonas, han spelade Bamses PS3. Han är så sjukligt besatt av den! men toppenbra då nettie o jag kunde va ifred! :P

Nu är man på jobbet.. I eftermiddag får jag äntligen kraaaaaaaaama min bästa Stine!! Åfan vad härligt det ska bli!!

ANSTÄLLNING!!

JAAAAAAAAAAAA!!!
På tisdag är jag anställd på riktigt! Äntligen efter totalt 6 månader praktik! Skullle egentligen bli anställd i nov men pga av många skäl då det blev förlängt. Men nu på nästa vecka kan jag ta det lugnt o få en riktig lön slutet av månaden!!
Då det blir flytt direkt! Men har ej tackat ja om huset ännu, men tror att vi ska göra det. :)
Vi båda två vägrar egentligen att bo i lägenhet och vill gärna köpa hus men vill helst inte göra det nu. Väntar hellre och bästa av allt om det blir problem eller nåt med huset som vi ska kanske hyra då slipper vi betala för problemet. Heheh!

Tror att jag ska fira det ordentligt nästa vecka!

Om det blir av med huset då man kan se fram emot massa mysiga grillkvällar med vänner!

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se