sönder...



Min axlar är verkligen off just nu.. Trimmade gräs bakom ladan och trimmarn väger runt tio kilo och jag bar den över en timma. När bensin tog slut o skulle lyfta mig från trimmarn, aj som fan!

Nu har familjen skaffat nya grejor! Riktiga användbara saker! En av sakerna kommer Jonas bli ganska glad över så han kan leka farligt härhemma. :) Han får se det imorgon när han är hemma igen. :)

hmmm



Nu ska man nog ha en filmmys med mig själv o Ebba..
Mamma med gäster sitter o super sig redlös på altan o Jonas är hos en polare.
Imorgon får jag nog en egen gäst som jag har saknat otroligt mycket!! Träffade denna underbara människan sist på vår studentdagen.

Faan, vad jag längtar sååå mycket efter att ha ett jobb! =(

oOo




Städat, tvättat o massa annat har man hunnit med.. Gäster från Uppland kommer hit till oss. En riktig kär vän till familjen, det blir riktigt kul att få träffa honom igen.

Jono, STOOORT TACK ska du ha som hjälpte mig att rädda min minneskort idag med massa bilder o filmer från Thailand och några från studenten som min storasyster har råkat raderat bort innan man hat hunnit spara de till datorn! Du är bara för bäst vettu?! <3

hello



Hela dagen var riktig soft, poolen var skitkall.. Dog nästan när jag hoppade i!
Sen åkte Jonas, Ebba o jag till Jonas kompis och killarna stack för att testköra en båt medan jag med Ebba stannade kvar och sociala med Martina o Aimee.

Imorgon blir de full rulle! Till Ikea o köpa flyttlådor och fixa MASSA i trädgården så den ska va skitsnygg! =)

Jooneso


Superhärligt att ha Jonas hemma igen!
Ska dra o bada och några ska kanske haka på med oss, fun!

Är bara så äcklig lycklig jämt nu =D

NIO




Ikväll klockan 21.05 får man PUSSA KRAAAMA ihjäl Jonas igen efter två låånga veckor!!!

Nåväl



Senaste dagarna har jag drömt att äga en hel gäng olika hundar, härligt!

Nåväl, ska ta kvällsdopp sen mysa ihop mig med en film på sängen! Tidigare idag tänkte jag titta på Mum And Dad men klarade bara typ se på minst femton min sen mådde jag väldigt illa.. En sjuk scen + äta toastsmörgås = icke bra!! Spar de till annat dag när jag tål men det är ändå skrattretande för att jag gillar sawfilmer men just denna, uschfy!!! Det räcker med att tänka på det då får man kräkreflexer!
Åh, får väl bada ensam pga Eve totalvägrar ta en dopp.. Snyft..

Vimmelbild från studentdagen




Nu har man fått av Neta (min fotograf på studentdagen) bilder från hela dagen på studenten. Här visar jag några från Satin. Minnesvärd kväll men för oss vissa blev det konstigt slut av en trist sak men kvällen var ändå JÄTTEunderbar!







Oförglömlig kväll. Blev sjukt glad att några som kom enbart för min skull när man trodde annat. Men sorgligaste av allt var att det var sista kvällen sen blir ingeting sig likt. Nytt kapitel har redan börjat.

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se