..

Följ mig på Instagram, missjooboo!
Uppdaterar där oftare å på facebook oxå men kommer i alla fall uppdatera lite på bloggen men Instagram & Facebook blir det mest. :)


..

Igår var jag å Ebba med några härliga hundägare + deras hundar i Göljestigen, härlig promenad på ca 2 timmar.
Senare på em åt vi (jag å Jonas) på kinamuren med några vänner, supermysigt att sitta o prata massa medan man åt asgoda mat!
När man var klara åkte jag direkt till Sara, där vimlade en del sköna folk sen när alla skulle till krogen åkte jag o jonas hem.
.
Nu idag söndag ska man tillbrimga dagen med nästa MiniMalin! Underbart!


Fåtal bilder från mobilen

Finaste Marran med hennes underbara ungar Bianca & Aimee!<3
Trött Ebba
Dom tre står närmast min hjärta! Jonas Ebba Ester <3
Doppis också såklart! :)


..

Nu blir det alltmer ljusare!! :)
Skönt att det blir snart sommar!


jooboo på jobbet! :D



instagram

Gillar Instagram grymt mycket!
Med trötta Ebba
Min två fina <3
Soffmys


..

Jobbveckan har gått superbra. Igår var det mums med grillat korv m dricka som Skanska bjöd på. :)
Det var asmånga arbetare som samlas för att käka korv, det är såna tillfällen då känner jag mig så ensam.. Ibland önskar jag att jag skulle vara hörande men annars trivs jag superbra m att vara döv! :P
.
På min lediga dag gick till att umgås med två härliga killar i stan.
Tvingade Joel att gå till frisören så han kunde få bort hans fula klafus! Efteråt var han fin!
Härligt att få träffa o skratta loss med Alexander! Hade det så jäkla roligt med Alexander under skoltiden så det var grymt kul att få umgås med honom igen! Efter har gått lite på stan så vi tre gick till glassbaren för att ta det lugnt.
.
Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt härhemma, behövde det verkligen!
.
.
Jo, är så jäkla irriterad på facket för att dom sade nej till af + företaget´s önskan om projektanställning. Så grymt löjligt men nu ska man fixa fram olika former så vi får se om facket gillar dom.
Myspys!


..

Togs igår med min fina Ebba, härligaste hund! <3
.
YEEEESS!!!! Har jobbat hårt mindre än 2 månader och det har gett restlutat! Nu visar vågen att jag har gått ned TIO kg!!
Härligt att se kilorna rasa fastän jag har ätit en del chips plus lite godis (är tokig i chips o dissar godis). Men målerijobb har gjort susen + min mini hissfobi så man tog trapporna nästan hela tiden.. Ljuvligt!
.
Nu måste jag börja promenare eller jogga, har ej sättit igång ännu pga har princip varit sjuk precis hela tiden..
Men i lördags skulle jag egentligen gå ut o festa men sket i det, följade istället med Jonny för att geocacha i skogen och var borta i nästan tre timmar. Härligt och rätt kul att leta efter "skatter". Har testat det för två år sedan men gäsp men nu tycker jag det är kul för att jag känner några som är besatt av det. :)
.
Nu ska jag vila lite grann, vet ej hur kvällen ser ut men en sak är jag säker på att jag ska nog vara hemma efter ha varit ute på vift hela helgen. Helgen var så mysig o rolig!


Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se