3e bio

Nu har man sett tredje gången bio på 1 vecka. Trubbel i paradiset, 2012 o Paranormal Acivity.
Kollade på Open sign först på kvällen, en del var roliga o det var synd att det varade bara i en timma. Skulle vilja få njuta av det mer än bara en timma.
Snackade med en del killarna från tull o några "nya", trevligt att stanna kvar o snacka lite.

Jonny, Rebecca, Hanna, Albert o jag drog till stan för att komma på vad man skulle göra resten av kvällen, kvällen var ännu ung. Så kikade man in på bion o såg att det fanns några platser kvar på skräckisrullen. Några tjejerna skulle va med men de var dåliga platser så man avstod idag men vi hade så lite trist så vi bestlöt att sitta på dåliga platser. men de var dock bra platser ändå! Så man kunde känna bra o vara nära duken så man blev ännu räddare.



Girls!

Fixade i bygget med Laura o snackade en del, alltid lika roligt. =)

Huvudet dunkar lite under dagen, blä. Elin kom o hämtade mig på skolan så jag skulle hjälpa henne med Spark. Hon är en gaaaalen häst!! Inte klok tycker jag. När jag ledde henne medan Elin tömkörde så envisas Spark att trampa med bakbenen på min häl, mysigt!

Fixar mig så drar man o handlar mat i eurostop. Efteråt ska man nog hämta min sprillans ny nikonladdare hos Dakke. Sen blir de Oxhagen! Vi några tjejer ska samlas o äta sen blir de film! Mys!

Kapitel

Lassar med alvedon är jättevälkommen! =) näha, en tablett räcker väl o gott. Mamma räddade mig med detta idag.

Argh, känns smått irriterad att folk måste va besatta i någon. Underviker såna hela tiden men dom verkar va fastklistrad, usch!

Herregud, student 2010 är snart här! Provade mössor idag, roligt men efteråt fick man en konstig känsla som säger - Nu ska du ta student o lämna skolan för gott!
Åh, vill helst inte lämna min klass. Har fått hoppa in två nya klasser i måleri o kärnämne, trivs toppen med nya folk i min klass så att lämna dom nu är en stort NEJ TACK! Men på nåt sätt ser jag fram emot studenten för att kunna börja leva annat liv och flytta hemifrån. Att flytta hemifrån ser jag verkligen fram emot! Har längtat länge att få lämna hemmet! hoppas man kan få nåt sällskap när man flyttar hemifrån, att bli kombo eller sambo ser jag verkligen fram emot!

Student 2010, kommer att vara en konstig o härligaste dagen i mitt liv! En ny kapitel i mitt liv. Småbarnåren, lågstadiet, högstadiet och gymmasiet kommer att vara en gammalt kapitel och man kommer att längta tillbaka dit.



kylan

pluggplugg, mest massa mattetankar blev de idag. Usch för matte! Fredagar innebär alltid tråkiga o jobbiga ämnen matte o engelska.

Elin plockade upp mig efter man har slutat på skolan o åkte för att köpa lite gottis + film! Det ska bli min första lugna fredag på länge! När man var hemms gäller de att byta om bums sen för att dra till min gamla hemområdet för att vara hos gamla grannen och tvätta XC70 o hästtransporten. Vårt högtrycktvätt är trasig så man fick tvätta hos f.d grannen. Fyfan, mitt gamla hus ser hemskt ut! Ibland längtar jag faktiskt att få flytta tillbaka! Huset har en speciell känsla, åååå saknar!
Händer o fötterna höll nsätan att frysa ihjäl! Så kallt o vatten gör de värre.

Nu blir de filmtajm hela kvällen! Ser fram emot imorgon kväll för att man får ha en helkväll med Neta o få träffa ZZpojkarna.

Go To Back

Nåja! Är hemma sedan lördags från Thailand. Åkte från Thai på fredag vid femtiden och var på svensk mark på lördag vid tolv. Har gästat på London (Heatrow) + Malaysia (Khula Lumpar) när man åkte dit, hem Malaysia + Holland (Amsterdam). Lördag var det nattcup innebandy i mellringe, åkte dit o hejade. Men detta med hejandet blev inte riktigt för att man såg inte precis på matchen, satt bara o pratade med andra folks hela tiden tills fyra på morgonen så gav man upp efter har kämpat mot tröttheten redan vid elva tiden.

Unden veckan har det gällat att plugga o vila ihjäl mig. Vid femtiden varje dag blir jag riktig trött som tusan för att det är ca tolv på kvällen i Thai. Jetlag såklart.

Har träffat världens bästa Martina o Svullo idag. Mysigt!!

Ska nog kanske skriva mer om Thailandresan på bloggen men bilder kommer att finnas i JooBoo@BDB.

Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se