Full rulle!

Fredag, hälsade kort stund hos Jonas polare B sen har vi tänkt åka till huset för att städa men det blev mörkt och det finns ingen lampor där så vi sket i att åka dit men åkte hem för att ha en filmkväll.

Lördag, vaknade typ åttatiden ock var superpigga vi två så vi åt frukost sen drog vi direkt till huset. Började dammsuga och sånt sen vi ville moppa då fanns det inget vatten, den var avstängd så vi satta på men jaha vattnet har frusit. Så det var bara att påkalla på hyresvärden, han kom med biluppvärmarefläkt.
Vi lastade in en del saker som vi hade med oss i bilen.

På kvällen drog vi till en irakiskt grillbar inne i industriområde som jag åt där sist för 5 år sedan och vi åkte dit för att kolla om den fanns kvar. Ja, den finns kvar! Så vi gick in och blev typ chockad pga vi har ej upplevt att va i en smockfullt resturang med endast utländska människor!
Vi flinade lite smått medan alla vändes mot oss och glodde. Beställde två tallrikar med supergoda mat och fick varsin big hembakat irakiskt tunnbröd som smakade underbart!
Efter middagen drog vi direkt till H7, pokertävling hölls där. Vi var bara där för att sociala med folk som fanns där och kvällen var bara så trevligt. :)

Söndag, lastade släpet med saker och Jonas kompisar var bara så snälla och hjälpte oss med flytten!
Så fort man såg huset var känslan helt oslagbar! När Jonas kompisar drog hemåt stannade vi kvar för att packa upp en del saker så vi behöver inte göra allt senare. Köpte oss med hem pizzor som vi slukade oss framför en film, supermysigt!

Idag måndag ska jag bara va hemma o packa ihop en del saker så vi kan åka för att lämna i huset. Soffan och sängen kommer att va där på torsdag eller nåt. Det ska bli fucking skönt att bo där på fredag!
FYRA daaaaagar kvar sen bor vi inte mer på Norrbacka med famijen, SUPERSKÖNT!
Tack för dina kommenterar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design & Layout 2011 Starismylife.blogg.se